CinemaKlub

Nem hiszed el! A hollywoodi sztárok Spice Girls-t énekelnek!

rtl.hurtl.hu

2017. július 7. 15:41

Nem is értjük miért lepődünk meg folyton azon, hogy az A-listás sztárok nem véletlenül vannak ott, ahol. Most Nicole Kidman vezetésével olyan „Wannabe” performanszt toltak, hogy eldobtuk az agyunkat!

Nagyjából fél évvel ezelőtt indult el az őrület, amit a W Magazine indított útjára: elérték, hogy Hollywood krémje, kvázi hülyét csinálva magából, énekelve-színészkedve, de összességében improvizálva bohóckodjon a kamera előtt. Oscar-díjas Matthew McConaughey-k és Emma Stone-ok vállalták be, hogy átlényegülnek és eléneklik az „I Will Survive” című örökbecsű slágert.

Akkor valami elborulhatott az emberekben!

Mindenki odavolt a vicces kis montázsért, amiben színészek és színésznők együtt, mégis külön-külön adták elő az említett dalt.

Most újra eljött az idő, hogy kapjunk egy ehhez hasonló videót: a koncepció maradt, a szám és a sztárok változtak. És gyerekek, pont erre a kontentre volt szükségünk így a hét végére!

Milo Ventimiglia, Alexander Skarsgaard, James Franco, Millie Bobby Brown, a csodálatos Nicole Kidman és még sokan mások nyűgöznek le mindenkit a legfrissebb klipben, amit a Spice Girls Wannabe című számának 21. évfordulója miatt dobtak össze.

Mindannyian máshogyan közelítették meg a feladatot: volt, aki énekelve vetette bele magát a jól ismert sorokba, mások kétkedve olvasták a szöveget, és persze akadtak olyan színészóriások, akik a csábítás legmagasabb fokára emelték a cuki kis slágert.

Igen-igen, Nicole Kidman-re gondolunk! Nem tudjuk, mi lehet most a színésznővel, de Cannes óta újra beleszerettünk: nemcsak a vörösszőnyeget, de a kritikusok és a mi szívünket is meghódította. Ő már eljutott arra a pontra a karrierjében, hogy tényleg azt a forgatókönyvet vállalja be, amihez csak kedve van, ez pedig látszódik is a friss filmjein!


Kíváncsiak vagyunk, nálatok ki viszi a prímet a Spice Girls feldolgozással!

Persze, a performansz után azt is elárulták a sztárok, hogy melyik csajsziért rajongtak a ’90-es években:

„Nekem ez a korszak kimaradt. Az egyetlen, aki beugrik, az Baby Spice, de nem tudom, miért. Lehet, hogy a szőkékhez vonzódom.” – mondta James Franco.


„Ahh, Posh-nak kellett lennie, nem? Csodálatos élete van. Nemrég az egyik ruháját viseltem, és a menyországban éreztem magam.„ – jött Kidman válasza.

De nem is húzzuk tovább az időt, élvezkedjetek csak!

#CinemaKlub#hollywood#nicole kidman#Alexander Skarsgaard#james franco#spice girls

Címlapról ajánljuk