CinemaKlub

Te is imádtad Micimackót? Akkor ez a film neked való!

rtl.hurtl.hu

2017. június 15. 12:04

Még idén megkapjuk a Goodbye Christopher Robin című filmet, amiben végignézhetjük, hogy a mese írója, hogyan alkotta meg a Százholdas Pagony hőseit!  Mindehhez ráadásul Margot Robbie is asszisztál!

Emlékeztek még a Micimackó könyvekre, amelyek mindig új kalandokat és csodás rajzokat ígértek? És a mesékre? Mi mindig ott kockultunk a lapok felett, és a délelőtti Micimackós tévés kalandokra sem mondtunk soha nemet!

 


A mézes csuprokról álmodozó mackó és legjobb barátai mindig ott voltak velünk gyerekkorunkban, és ha valamit, ezt sosem fogjuk megbánni! Szerencsére, most Hollywood is úgy ítélte meg, hogy eljött az ideje megismerni a történetek mögött megbújó valós mesét, amely apáról és annak határtalan fantáziával megáldott kisfiáról szól.

Abba valószínűleg sosem gondoltunk bele, hogy hiába kalandozhattunk a hősökkel, egyiküket egy valós személyről mintázta az író (A.A. Milne), aki nem más, mint Róbert Gida. A karaktert az angol verzióban pedig Christopher Robin-nak hívták… így a novemberben érkező film címe is világosabbá válik!

 


A vásznon Domhnall Gleeson alakítja az író édesapát, feleségét pedig a gyönyörű Margot Robbie! Mellettük pedig még feltűnik a dadus szerepében, Kelly MacDonald is.

A történet középpontjában a mese születése áll, amely csupán egy ártatlan játékként indul apa és fia között, az író azonban papírra is veti gyermeke kitalációit, amely óriási sikert hoz az életükbe. A film nemcsak ezt, de a sikerrel együttjáró árnyakat is bemutatja majd.

Az előzetest nézve még csak kapizsgálhatjuk, hogy mire is számíthatunk, a hangulat már adott, a képek melegek és lágyak, a szereplők pedig meglehetősen szeretnivalóak, azonban be kell látni: az ilyen típusú (lassabb) filmek sosem kapnak átütő trailereket. De pont ezért is nagy a bizodalmunk a dologban, hiszen egy kedves és visszafogott film mindig jól jön az ember lelkének, főleg, ha még a gyerekkorát is felidézi egy picit.

Egy reményünk van csupán, hogy a mese alakjai is megelevenednek majd a vásznon, hasonlóan a Harry Potter hetedik részéhez, amikor Hermione felolvassa a Halál ereklyéinek történetét! Rég láttunk már annyire szép animációt!
 

Forrás: The Playlist

#CinemaKlub#margot robbie#mese

Címlapról ajánljuk