CinemaKlub

Nicole Kidman és Elle Fanning lettek Cannes abszolút királynői!

rtl.hurtl.hu

2017. május 25. 12:00

A két színésznő, Sofia Coppola legújabb The Beguiled című filmjében szerepelnek együtt, és bár a kritikusok el voltak ájulva az alkotástól, nekünk teljesen más miatt esett le az állunk! Nézd meg te is, mivel hívták fel magukra a figyelmünket a szőkeségek!

Elle Fanning vörös szőnyeges bevonulásától már elállt egyszer a szavunk, azóta azonban a fiatal tehetség egyre csak emelte a tétet, bennünk pedig már csak egy kérdés merült fel hova tovább?

Úgy tűnik, hogy a végtelenig, ugyanis Fanning kisasszony nem tud hibázni!

Az első sokkot a fenti ruha okozta melyen, mint kiderült a színésznő neve, valamint unikornisok szerepeltek díszítésként.

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

A következő megjelenése is mesébe illőre sikeredett,Elle Fanning egyszerűen úgy nézett ki, mint egy tavasz tündér, hiszen a könnyed zöld ruhájának ismét az alját bolondították meg, ezúttal virágfejekkel!

Ha pedig mindez nem lett volna elég, hogy elámulja a színésznő stílusérzékén, akkor a harmadik estélyitől biztosan neked is könnybe lábad a szemed! Fanning ugyanis egy ezüstös színű ruhában jelent meg, aminek szabása egyszerű volt, ám a virágszirmokra emlékeztető apró ékkődíszítés több mint lélegzetelállítóvá tette a ruhakölteményt.

Végezetül pedig ezt a lila, tüll csodát sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ezzel a balerinákat idéző ruhával a The Beguiled sztárja valóban megkoronázta a vörös szőnyeges megjelenéseit.

Ám nem mehetünk el szó nélkül,Nicole Kidman mellett sem, aki azon kívül, hogy ismét karrierje csúcsára ért - Oscar-ra jelölték a Lion című film miatt, sikersorozatban szerepel, valamint Cannes-ban két filmmel is jelen volt - úgy tündökölt, mint ahogyan csak a legnagyobbak tudnak!

Szerintünk Kidman jelenleg a szakma és a vörös szőnyeg királynője!

Vegyük csak a pávák tollát idéző, dupla pántos ruháját, aminek smaragdzöldje még jobban kiemeli, a színésznő világos bőrét és szőke haját.

 

A post shared by Julia von Boehm (@juliavonboehm) on

De a monokróm, fekete-fehér tüll ruhájától is majdnem hanyatt estünk! A kevesebb néha több szabály alapján a színek és a ruha szabása is tökéletes viseletnek bizonyult a vörös szőnyegen, ahogyan a sminkjében is az ajkai lettek hangsúlyosak, hiszen azokat piros rúzzsal emelték ki.

Arról pedig már tényleg csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, ami ez után következett.

Nicole Kidman lazán, kontyba tűzött hajjal és az ezüst, a ’20-as évek stílusát idéző estélyiben végérvényesen is elvitte a prímet a cannesi vörös szőnyegen!

Neked ki tetszett a legjobban Cannes-ban?

Forrás/Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#cannes-i filmfesztivál#nicole kidman#elle fanning#style#Filmek#vörös szőnyeg#sofia coppola

Címlapról ajánljuk