CinemaKlub

Ez a rendező kimaxolta az egy négyzetméterre jutó sztárok számát!

rtl.hurtl.hu

2017. május 12. 11:16

A francia rendező, Xavier Dolan neve nem ismeretlen a művészfilmeket kedvelők számára, most azonban nagyon úgy néz ki, hogy hollywood-ba is betör, hiszen olyan A-listás sztárokkal dolgozik együtt többek között, mint Natalie Portman, Tom Hardy és Jessica Chastain!

Dolan talán eddigi legambíciózusabb alkotásának címe, John F. Donovan halála és élete, melyben olyan színészek lesznek láthatóak, mint a már említett Portman, Chastain és Hardy, valamint a sorozatsztár Kit Harington, Kathy Bates, a Szoba című film ifjú szereplője,Jacob Tremblay, Susan Sarandon és Nicholas Hoult.

A mozi egyébként egy amerikai tévés szereplő (Harington) szenvedéseit és levelezéseit mutatja be egy fiatalabb színésszel, Rupert Turner-rel a 1920-as éves végén. Életük drámai fordulatot vesz, amikor a levelezéseik nyilvánosságra kerülnek Donovan bukása miatt. Egy évtizeddel később pedig, a fiatal színész, egy interjú során feleleveníti kapcsolatát a múltbéli bálványával.

 

A post shared by xavierdolan (@xavierdolan) on

Azonban nemcsak az ő viszonyukat ismerhetjük meg, hanem egy a rendezőtől már megszokott téma, az anya-fia kapcsolat is felmerül majd!

„Az egyik forgatási szünetben döbbentem rá, hogy ez a szál lehet a történet szíve-lelke!”

Xavier Dolan pedig azt is elárulta, hogy hiába a visszatérő motívum, a legtöbb filmjében teljesen más megközelítésekből sikerül hozzányúlnia a témához, így egyetlen alkotása sem lesz ugyanolyan, mint mondjuk az az előtti!

 

A post shared by xavierdolan (@xavierdolan) on

A John F. Donovan halála és élete, egyelőre még nem tudni, hogy mikor kerül bemutatásra, de mi bízunk benne, hogy a magyar mozikban is láthatjuk majd!

Forrás: theplaylist.net
Képek: Instagram.com

 

#CinemaKlub#Filmek#francia#sztárok#natalie portman#kit harington#tom hardy#jessica chastain#susan sarandon

Címlapról ajánljuk