CinemaKlub

Beyoncét legközelebb Disney-adaptációban láthatjuk!?

rtl.hurtl.hu

2017. március 31. 13:11

Ha azt gondoltad, hogy az állapotos popdíva már meg sem tudni lepni, illetve, hogy a legendás mese készítők már nem tudnak semmi újdonsággal előrukkolni, akkor most meg fogsz lepődni! Miről van szó? Eláruljuk!

Nagyon úgy néz ki, hogy a Disney bármelyik - a 2000-es évek előtt készült - alkotásáról képes még egy bőrt lehúzni azzal, hogy élőszereplős változatot készít belőle!

A nagy felháborodások ellenére, egyelőre egészen jól muzsikálnak a filmek, főleg, ha csak A szépség és a szörnyetegre gondolunk, ami csúcsokat dönt a jegypénztáraknál. Itt azonban még nem áll meg a történet, hiszen már előkészületekben van a Dumbo, a Dzsungel könyve 2, az Aladdin és A kis hableány is!

Ahogyan egyre többet hallunk Az oroszlánkirályról is, aminek a főbb szerepit játszó színészeket már be is jelentették! Most pedig úgy tűnik, ez a lista is bővül, hiszen az alkotók Beyoncét környékezték meg azzal, hogy játssza el Nalát, gyermekkori kedvencünk Simba szerelmét! A mozi rendezője, Jon Favreau szerint ugyanis a világhírű énekesnő a legtökéletesebb választás a szerepre.

 


Természetesen ez esetben is, ahogyan azt már a Dzsungel könyve, illetve félig-meddig A szépség és a szörnyeteg esetében is megtapasztalhattuk, csupán a hangi adottságok kölcsönzéséről van szó. Arról nem is beszélve, hogy Beyoncé énekesnői tehetségére is szükség lehet, hiszen állítólag az új filmben a ’94-es változat eredeti dalai fognak felcsendülni, másban azonban egyelőre nem sok hasonlóságot mutat az animált változattal, kivéve persze Mufasa hangját, amit akkor és most is James Earl Jone-nak köszönhetünk!

Beyoncé egyelőre még nem mondott igent a felkérésre, de ha máskor nem is legkésőbb 2018-ban kiderül, hallhatjuk-e az énekesnőt a mesében!

Forrás: cinemablend.com
Kép: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#remake#adaptáció#beyoncé#disney#a szépség és a szörnyeteg#az oroszlánkirály#dumbo

Címlapról ajánljuk