CinemaKlub

Az új Jumanji-film még több dologban tér el az eredetitől!

rtl.hurtl.hu

2017. március 29. 12:59

Lassan már abban sem vagyunk biztosak, hogy nevezhetjük egyáltalán még remake-nek az alkotást, hiszen Dwayne Johnsonék rendesen megkutyulnak mindent! De szerencsére, most a helyükre tették a dolgokat, mi pedig eláruljuk a részleteket!

Az 1995-ös változatban, két kisgyerek egy különös társasjátékkal kezd el játszani, aminek következtében egyikük, úgy tűnik örökre a táblajáték rabja lesz. Évtizedekkel később azonban egy testvérpár ismét leporolja a játékmezőt, amivel magukra szabadítják a varázslatos világ összes lakóját!

Nos, a Las Vegas-i CinameCon, minden évben bőven tartogat meglepetéseket:

Így az eseménysorozatnak köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy a Jumanji2 –ben ezúttal egy videojáték konzol segítségével kerülnek furcsa kalandokba főhőseink!

Ezzel egyidejűleg pedig azt is elárulták, miért van a főhősöknek olyan furcsa neveik, mint például Dr. Smolder Bravestone (Dwayne Johnson) vagy mondjuk Ruby Roundhouse (Karen Gillan), ők ugyanis csupán a játékban létező karakterek! Ez pedig alátámasztja Johnson korábbi kijelentését, hogy valójában nem is egy újragondolásról sokkal inkább egy folytatásról van szó a Jumanji2 esetében.

 

A post shared by therock (@therock) on

Reméljük ez majd majd enyhít azon az ellenérzésen, amit aRobin Williams klasszikusát szeretők érezhettek eddig, ugyanis sokan nem örültek az új Jumanji-sztorinak, mivel mindenki kezd belefáradni abba, hogy régi kedvenceink újabb és újabb remake-ket kapjanak, ahogyan többeknek az sem tetszett, hogy a Jumanji forgatásán készült képeken Karen Gillan az egyetlen kiemelt női szereplő és ő is - annak ellenére, hogy a történet egy dzsungelben játszódik - falatnyi ruhában látható!

Azonban nemcsak a film cselekményéről kaptunk új információkat, hanem azt is megtudhattuk, hogy az alkotás alcíme az „Üdv a dzsungelben!” lesz, legkorábban pedig decemberben láthatjuk majd a mozikban!

 

A post shared by CinemaCon (@cinemacon) on

Forrás: vanityfair.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#jumanji#remake#folytatás#jumanji2#dwayne "the rock" johnson#kevin hart#nick jonas#robin williams

Címlapról ajánljuk