CinemaKlub

Kiderült, ki az, aki már tuti szerepelni fog az Awesome Mix. Vol.2-n!

rtl.hurtl.hu

2017. február 14. 12:00

A galaxis őrzői című mozi esetében a film sztorija mellett a film zenéje is legalább olyan fontos, így egy igazi rajongó már alig várja, hogy belehallgathasson Star-Lordék újabb kazettájába! Most pedig végre kiderült, ki csendül fel biztosan az új filmben!

James Gunn az első fejezettel mondhatni korszakalkotót alkotott, a filmzenék világában legalábbis tuti, hiszen a régi korok slágereit felidéző soundtrack-et, azóta is rengetegen hallgatjuk szívesen. Ehhez pedig akkor hozzá tartozott David Bowie is, aki Star-Lord (Chris Pratt) nagy belépőjéhez szolgáltatott aláfestő zenét, a Moonage Daydream című számával.

Most pedig ismét hallhatjuk majd a legendás zenészt, a Suffragette City című dalával, amit a rendező a közösségi oldalán jelentett be:

A galaxis őrzői vol. 2 ugyanis televíziós előzetest kapott, amiben a felcsendülő Bowie dal mellett, újabb poénokkal és néhány akciójelenettel is szórakoztatnak bennünket!

Ha csak azt vesszük, milyen zseniális zenék szóltak eddig a kedvcsinálók alatt (Sweet - Fox on the Run, Fleetwood Mac - The Chain, Jay And The Americans - Come A Little Bit Closer) akkor szinte már mérget vehetünk arra is, hogy az Awesome Mix.Vol.2 is megüti majd a kívánt mércét!

A különös szuperhős csapat legújabb kalandja májusra várható a mozikba!

Addig is nézzétek meg a rendező egyik Instagramra feltöltött videójátBaby Groot-ról, (Vin Diesel) hogy titeket is átjárjon az igazi A galaxis őrzői hangulat!

 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on


Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#a galaxis őrzői 2#david bowie#soundtrack#zene#előzetes#star-lord#james gunn#vin diesel#chris pratt

Címlapról ajánljuk