CinemaKlub

Kíváncsi vagy, hogyan énekel Emma Watson? Íme!

rtl.hurtl.hu

2017. január 2. 14:46

Eddig valószínűleg senkinek sem esett le, hogy a márciusban érkező élőszereplős A szépség és a szörnyeteg musical lesz. Most viszont végre belehallgathatunk, hogyan is énekel Belle.

Azért van miért izgulni: egy igazi Disney kedvenc születik ismét újjá a nagyvásznon, musicalként, ráadásul Emma Watson-nal a főszerepben, akit egy életre a szívünkbe zártunk Hermione Grangerként – de hogyan találkozik majd ez a három dolog? Egyáltalán milyen hangja van Watson-nak?

Nem lényegtelen kérdés ez, hiszen egy musical esetében nem igazán elhanyagolható, hogy a színészek mennyire tudnak ezen a fronton is teljesíteni. Szerencsére, az év filmje, a Kaliforniai álom egy igazi gyöngyszem lett, amiben mind Ryan Gosling, mind Emma Stone zseniálisak voltak. Úgyhogy vannak elvárásaink. Nem is kicsik.

A szépség és a szörnyeteg eddigi előzeteseiből nem sokat tudhattunk meg a szereplők énektudásáról vagy a jól ismert dalok feldolgozásáról, sőt az konkrétan át se jött, hogy egy musical érkezik majd a mozikba.

Most viszont a Disney cselekedett, és kiadtak egy hivatalos részletet az egyik dalból:

 

„Íme, az első exkluzív részlet A szépség és a szörnyetegből, amelyben Emma Watson énekli a Something There című dalt” – írták ki a poszt mellé.

A mesében magyarul ez az Őrá vártunk rég, ami akkor csendül fel, amikor Belle és a Szörnyeteg kezdenek összebarátkozni: madarat etetnek a hóban, ebédelnek, olvasnak… tudjátok, a szerelem húrjai ekkor pendültek meg először.

Viszont be kell látnunk, Emma Watsonnak ez is megy! Nekünk legalábbis tetszik a 2017-es Belle. Ti mit gondoltok?

Képek: Disney

#CinemaKlub#szépség és a szörnyeteg#emma watson#musical#ének#hang#részlet

Címlapról ajánljuk