CinemaKlub

Az új Múmia nem aprózza el a paráztatást!

rtl.hurtl.hu

2016. december 5. 11:20

A Universal most már tényleg beindította a szörny gépezetet, hiszen nemrég kidobták a Tom Cruise főszereplésével készült új Múmiát trailerét. A sztori több szempontból is tartogat meglepetéseket.

A Brendan Fraser-féle trilógiát nagyjából mindenki szerette: vicces volt, izgalmas, és ha leadták a tévében, nyugiban kockultunk előtte a kakaónkkal. Azonban azt be kell látnunk, nem ez volt az a Múmia-történet, amitől tövig rágtuk a körmünket és éjszaka verejtékezve menekültünk a rémálmaink elől. A humor zónának most vége! Jön az új remake-hullám!

Tom Cruise eleve egy akció-veterán, aki sokkal inkább komolyabban vehető a hős szerepében, mint anno Fraser volt. A friss képek alapján nem viccelték el a mitikus faktort, a paráztató hangulatról pedig már ne is beszéljünk.

Maga a film rendezője és producere, Alex Kurtzman is elmondta: az volt a cél, hogy a valódi horror gyökerekig nyúljanak vissza, hiszen ezzel is tisztelegni szerettek volna a stúdió előtt. Ugyanis a Universal már nagyon régóta a sajátjainak tekinti ezeket a szörnyeket és így is kezelik őket.

Azt azonban nem felejthették el, hogy olyan lényekről van szó, amelyek már nagyon régóta a köztudatban vannak és kialakult róluk egy határozott kép, hogy hogyan is néznek ki. A rendezőnek ezt is figyelembe kellett vennie, nem mehetett csupán a saját feje és az eredeti leírások után.

A trailer meglehetősen érdekes felépítésű, hiszen végre nem csak a robbantgatásokat és a gyorsan váltakozó (követhetetlen) snitteket láthatjuk egymás után, a max két perces videó nagy részében. Megvillan benne Cruise – és furcsán életre kell egy katasztrófa utan… wtf –, Russell Crowe is cameózik benne Dr. Jekyll-ként, Sofia Boutella pedig tovább növeli a sokszínű szerepeinek számát.

Mi hivatalosan is megkezdtük az érdeklődést! Na és ti?

#CinemaKlub#múmia#tom cruise#remake#szörny#szörnyek#univerzum

Címlapról ajánljuk