CinemaKlub

Eldőlt: Bradley Cooper Lady Gagát rendezi!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 18. 13:57

Eddig csak sejteni lehetett, hogy eljön ez a bejelentés is, azonban csak többéves huzavona után dőlt el, hogy a Csillag születik legújabb feldolgozását a fent említett sztárokkal láthatjuk majd.

Végre vége lett a válogatásnak és a csereberéknek, és eldőlt, hogy újabb színész próbálja ki magát a kamera másik oldalán – Brie Larson mellett –, Bradley Cooper is beleül végre egy rendezői székbe. Mellette pedig a Golden Globe-díjjal is jutalmazott Lady Gagát láthatjuk majd. Ők ketten játsszák majd ugyanis a Csillag születik főszereplőit – Cooper direktori utasításai mellett.

Ez a zöld lámpa azonban egyáltalán nem jött könnyen, hiszen csak az év elején kezdett el terjedni a pletyka, hogy a fenti duóval találkozhatunk majd a vásznon.

Azóta is eltelt jó pár hónap, mire biztos választ kaptunk, ráadásul eredetileg egy Beyoncé – Leonardo DiCaprio párosítás volt porondon, Clint Eastwood vezénylésével.


Amikor DiCaprio kiesett a projektből, eljött Cooper ideje, mint férfi főszereplő. Később viszont Beyoncé távozásával már maga Eastwood javasolta, hogy ez a film jó lehetne Coopernek, hogy új terepen is kipróbálhassa magát.

Eastwood javaslata pedig nem is annyira meglepő, hiszen több mint valószínű, hogy jól ismeri Cooper képességeit, lévén együtt dolgoztak az Amerikai mesterlövészen is. Sőt, Cooper maga említette egy interjúban, hogy Clint nélkül nem tudott volna úgy teljesíteni, mint ahogy elképzelte. Végig ott volt mellette a mesterlövész forgatásán és mindent átbeszélt vele. Úgy tűnik ekkor már meg is indult egy igazi mentor-tanítvány viszony kettejük között.

Ezek után már csak Cooperen áll, hogy képes lesz-e egyedül is kiállni ezt az új próbát.

Forrás: CinemaBlend
Képek: Facebook

#CinemaKlub#bradley cooper#lady gaga#beyoncé#clint eastwood#leonardo dicaprio#Csillag születik#remake#feldolgozás

Címlapról ajánljuk