Műsorújság
RTL Most

Rendezőként debütálhat Brie Larson!

Úgy tűnik, ha az ember Oscar-díjat nyer egy felkavaró drámával, majd ezt követően még több műfajban bizonyít, akkor egyenes út nyílik szinte minden felé. A 26 éves színésznő újabb kihívás elé nézhet.

Jelenleg úgy tűnik, hogy nincs olyan feladat, amit Brie Larson ne tudna megcsinálni! A Szoba óta tudjuk, hogy Hollywood bizony beszippantja majd a független filmek világából és jönnek a nagy filmek, még több nagy névvel és giga projektekkel.

Pont ezért sem lepődtünk meg, hogy máris érkezik vele és Tom Hiddlestonnal egy jó kis King Kong újragondolás – a Kong: Skull Island című filmmel –, amelynek az első trailerét be is mutatták a Comic-Conon. Persze, nem ez volt az egyetlen újdonság vele kapcsolatban: végre hivatalossá vált, hogy a Marvel háza táján is kipróbálja magát egy hősnő szerepében, ő lesz Marvel kapitány (Chris Evans örülhet).

 


Ha mindez nem lenne elég széleskörű – már ami a karrierjét és a filmes választásait jelenti –, akkor most jött a Variety híre, miszerint a kamera másik oldalán is tesz egy próbát, és rendezni fog. Ráadásul egy vígjátékot, nem meglepő módon a saját főszereplésével.

A „Unicorn Store” című komédiát eredetileg Rebel Wilsonnal tervezték leforgatni, és a rendezői székbe is mást képzeltek, azonban az idő és az egyeztetések elcsúszása miatt ezek a tervek elmaradtak. Mindezek ellenére a producerek tovább folytatták a film előkészítését, és állítólag Larsont még az Oscar győzelme előtt felkeresték.

 


Annak ellenére, hogy ez lesz Larson első önálló rendezése, nem teljesen tapasztalatlan ezen a téren, hiszen korábban társ rendezője és írója volt egy rövidfilmnek, a The Arm-nak. Ezzel ráadásul 2012-ben még díjat is nyertek a Sundance filmfesztiválon.

Hogy mikor láthatjuk majd a Unicorn Store-t, arról még nem sokat tudni! A története viszont eredeti forgatókönyvön alapszik, amit Samantha McIntyre jegyez, és egy Kit nevű nőről szól, aki miután visszaköltözik a szüleihez egy misztikus boltot fedez fel.

Hogy ebből mi lesz, passzoljuk, de érdeklődve várjuk!

Forrás: indiewire
Képek: Facebook, Instagram

Legnézettebb videók