CinemaKlub

Emma Stone és Ryan Gosling egy musicalben?! Itt az előzetes!

rtl.hurtl.hu

2016. július 13. 16:13

Hónapok óta várjuk, hogy kijöjjön a Whiplash rendezőjének legújabb filmje és most végre megkaptuk a La La Land trailerét, amiben végig maga Gosling énekel. Imádjuk!

Vannak ikonikus párok, akik akár több filmben is elhitethetik velünk, hogy a világ bizony egymásnak teremtette őket. Nálunk Gosling és Stone kettőse lassan, de kezdi megközelíteni ezt a szintet, és nemcsak azért mert már kétszer is elolvadtunk a „szerelmüktől” – az Őrült, dilis szerelemben és a Gengszterosztagban –, de azért is, mert legújabb közös projektjük igazán szíven talált minket.

Damien Chazelle – akinek az Oscar-jelölt Whiplash-t is köszönhetjük – már jó ideje készült a La La Land felvételeire. Az első elképzelései alapján a főszerepekben a másik filmjéből is ismert Miles Tellert, valamint Emma Watsont láthattuk volna. Szerencsére, ezek a tervek dugába dőltek, a film maga viszont nem.


A rendező persze nem távolodott el túlzottan előző munkájától, hiszen a zene abban is központi szerepet játszott – egy tehetséges dobos és kegyetlen mentora kapcsolatáról szól –, most viszont egy picit tovább vitte a dolgot, hiszen egy musicalt készített. Ráadásul egy eredetit! Nem egy létező darabot dolgozott fel, hanem a saját maga által írt történetet ültette musical formulába.

A történet Los Angelesben játszódik és egy jazz zongorista, valamint egy fiatal színésznő románcát meséli el.

A klasszikus – Ginger Rogerst és Fred Astaire-t idéző – táncmozdulatok, a sejtelmes, sokszor már mámoros és álomszerű képsorok, Gosling búgó hangja és Emma Stone szerelmes – szinte már Audrey Hepburn-re emlékeztető – pillantásai teljesen elvarázsoltak minket. Az álomszerű duó kombinációja az eredeti dalokkal egyelőre telitalálat, legalábbis nálunk biztosan!


Chazelle nem mellesleg nem bízta a véletlenre a zenei vonalat, hiszen Justin Hurwitz felelt érte, aki már a Whiplash során is bizonyított.

A film idén decemberben érkezik a mozikba, és olyan nevekkel találkozhatunk még benne, mint J.K. Simmons, John Legend vagy éppen Finn Wittrock.

Addig is jöjjön pár szerelmes - mégsem nyálas - film mindenkinek!

Forrás: The Playlist
Képek: Facebook

#CinemaKlub#emma stone#ryan gosling#damien chazelle#la la land#előzetes#trailer#musical

Címlapról ajánljuk