CinemaKlub

Moana: az új Disney szenzáció!

rtl.hurtl.hu

2016. június 13. 11:13

Az élőszereplős történetek mellett a készítők nem feledkeznek meg az animációs filmeket kedvelőkről sem! A Moana nem kevés kalandot és nevetést ígér, egzotikus helyekre evezve!

Az első trailer - a Disney-hez híven - csodás látvánnyal és hangulatos zenével mutatja be Moana (Auli'i Cravalho) és Maui történetét (Dwayne Johnson). A sztárszinkronokon kívül, az alkotók - az Aladdin és A kis hableány készítői - Ron Clements, valamint John Musker rendezők fémjelzik a biztos sikert!

Unod már a Disney-hercegnős történeteket és a fagyos helyszíneket? Akkor a Moana neked való, ugyanis ennél forróbb helyeken nem igen járt még a Disney csapata, arról nem is beszélve, hogy Mulán és Merida óta nem láttunk ilyen vagány hősnőt!

Lássuk, mit is tudhatunk meg az előzetesből:

Moana egy kalandvágyó tinédzser lány, aki be akarja magának bizonyítani, hogy mesterien képes elkormányozni egy hajót, és képes beteljesíteni sorsát, hogy megtalálja az őseit. Ehhez persze, ahogyan azt már megszokhattuk, dalra fakad és nem is akárhogyan, hála Lin-Manuel Miranda és Alan Tudyk tehetségének! Mindeközben pedig találkozik egy Demi-Maui nevezetű istennel, akivel együtt átszelik a nyílt óceánt és megküzdenek néhány óriás láva teremtménnyel és persze a lehetetlennel.

Itt megtekinthetitek ti is az előzetest!

Sajnos, nálunk valószínűleg csak decemberben mutatják be a fiatal lány kalandjait a vizeken!

Forrás: collider.com
Képek: Tumblr.com

#CinemaKlub#disney#dwayne

Címlapról ajánljuk