CinemaKlub

Jared Leto az Interjú a vámpírral remake-jében?

rtl.hurtl.hu

2016. május 9. 10:51

Többszörös sokkot kell feldolgoznunk ezzel a hírrel kapcsolatban: egyrészt a tényt, hogy a ’94-es klasszikusból egy friss feldolgozás születhet, másrészt, hogy az Oscar-díjas, tényleg örökké fiatal Leto „váltaná” Tom Cruise-t.

Legutóbb arról írtunk, hogy a Universal egy igazi szörny sagát tervez, melyek közül az első film, a Múmia főszerepét Tom Cruise viszi a hátán, ráadásul Russel Crowe is csatlakozik hozzá a kalandban.

Nos, a stúdió nem állt meg itt, hiszen újra mert  nagyot gondolni és az 1994-ben Cruise és Brad Pitt duójával híressé vált vámpír sztorit is újra életre akarja kelteni. És már a részletek is – lassan ugyan, de – kezdenek körvonalazódni.

A forgatókönyv megírásával és a film rendezésével azt a Josh Boone-t bízták meg, akinek a Csillagainkban a hibát is köszönhetjük. Boone pedig máris izgalomba hozta a moziközösséget, hiszen Twitter oldalán kitett egy képet Jared Letóról, az alábbi szöveggel: „Lestat – Csak egyetlen ember lehet #JaredLeto”.


Ezek után kétség sem férhetett hozzá, hogy a rendezőnek milyen konkrét elképzelése van a szereposztással kapcsolatban. Viszont a hamarosan a Suicide Squad-ban Jokerkedő színész-zenész szerepeltetése teljesen felpörgette a film körüli állóvizet.

Hiszen már lassan két éve, hogy a stúdió megvásárolta a jogokat, hogy elkészíthesse a remake-t, sőt Boone már be is jelentette, hogy befejezte a forgatókönyv megírását is.

Most már csak arra kell várnunk, hogy hivatalosan is bejelentsék, Leto lesz a kiválasztott!

Amúgy is szeretnek azzal poénkodni a rajongói, hogy Leto egyáltalán nem öregszik. Lehet benne valami! Szerintetek?


Forrás: Indiewire
Képek: Tumblr, Instagram, Twitter

#CinemaKlub#jared leto#suicide squad#tom cruise#russel crowe#universal#joker#remake

Címlapról ajánljuk