CinemaKlub

Ismerjük meg jobban az Öngyilkos osztag két bohócát!

rtl.hurtl.hu

2016. április 25. 11:51

A ma esti filmpremier előtt ismerjétek meg kicsit közelebbről is az Öngyilkos osztag két kulcsszereplőjét, Jokert és Harley Quinnt! Öngyilkos osztag, ma este 21:35-től az RTL Klub műsorán!

Lássuk, mire számíthatunk a bűntények mestereitől!

„Jokerrel egy teljesen új irányba mentünk el. Ezt kellett tennünk, hiszen Ő egy jól kidolgozott és eddig is remekül megformált karakter volt. Ez segített abban, hogy mit ne csináljunk!” – nyilatkozta szerepéről Jared Leto.

A színészegyébként maga is nagy rajongója Jokernek, így teljesen felvillanyozta őt a lehetőség, hogy eljátszhassa az őrült gengsztert.

„Jokernek hagyománya van, éppen ezért kiváltság őt megformálni. 75 éve része a popkultúráknak és én csak egy vagyok a sok név közül, akik eljátszhatták, hangjukat adhatták vagy éppen megalkothatták íróként, rajzolóként a kísérteties tréfálkozót!”

Jokerrel mellett azonban akad egy olyan karakter is, akinek ebben a moziban volt a legelső filmes bemutatkozása. Ő Harley Quinn, akit a gyönyörű Margot Robbie formál meg az Öngyilkos osztagban:


„Sok elmebajjal kapcsolatos kutatást végeztem, legfőképpen pedig megpróbáltam megérteni, hogy Harley miért is szerelmes annyira Jokerbe. Rájöttem, hogy társfüggőségben szenved és az is világossá vált, hogy Harley karaktere sokkal több rejt egy "átlagos" pszichopatánál.”

A színésznő azt is elárulta, mit érdemes tudni az általa megformált Harley Quinnről:

„Néha nagyon vicces, de van, hogy nagyon durva és gonosz. Az viszont biztos, hogy bármit is tesz, azt igazán élvezi, függetlenül attól, hogy amit cselekszik az jó, vagy rossz. Nem mindig a legszimpatikusabb karakter!”

Az Öngyilkos Osztag első része óta egyébként már a folytatást is bejelentették, erről ide kattintva olvashatsz többet!Sőt, Margot Robbie Harley Quinn-je egy csak női szuperhősökből/gonoszokból álló filmben, a Birds of Preyben is visszatér!

Képek: Tumblr
Forrás: Comingsoon.hu
#CinemaKlub#suicide squad#szuperhős#képregény#gonosz#joker#harley quinn#margot robbie#jared leto

Címlapról ajánljuk