CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/04/01

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 1. 8:30

Újabb fontos Star Wars dátum, Bosszúálló számok, a legfrissebb trailerek, Johnny Depp gondok, fura filmek és őrjítően vicces dámák a mai Hírvadászban.

Star Wars – Új trailer érkezik májusban!

Az ébredő Erőből – amely december 18-én jön – eddig csupán teasernyi részletet láthattunk, persze a rajongóknak ennyi is elég volt ahhoz, hogy teljesen megkattanjanak (jeleznénk, közéjük tartozunk).

Most azonban újabb dátumot kell bevésnünk a naptárunkba: a teljes előzetest a Bosszúállók új része, az Ultron kora előtt mutatják majd be. Az új Bosszúállókat az USA-ban ugyanis május elsején eresztik szélnek. Ezt már eddig is rebesgették, plusz a május eleve adja magát egy kis Jedi-őrülethez, de most már 1000%, hogy akkor kapjuk meg a magunkét.

Addig is nézzük meg a teasert még „egyszer”:
 

 
Forrás: Empire
Baromi hosszúúúú lesz a Bosszúállók második része!

Ha már említés szintjén megpiszkáltuk az ultra brutál szuperhős eposzt, akkor érintsük egy kicsit mélyebben is a filmet. Nem csak a felsorakozó sztárok, hősök, látvány és akció tekintetében lesz óriási a produkció, most már azt is tudjuk, hogy a játékideje se lesz kutya.

A Bosszúállók: Ultron kora 144 perces lesz, azaz több mint két órás. Csak győzzük szemekkel annyi ideig!

Forrás: CinemaBlend

Johnny Depp sérülése súlyosabb, mint gondoltuk

Kezd egyre több sebből vérezni az ötödik Karib-tenger kalózai film, hiszen eddig is volt nem egy gond a forgatókönyvvel, nehezen tudták megszervezni a forgatást az óriási stáb miatt, ál-kalózok támadták meg a stábot, és akkor még a főszereplő keze is megsérült.

Depp balesete miatt most egészen április közepéig kell halasztaniuk a felvételeket. Még március 10-én hagyta el Ausztráliát, a stáb azóta igyekezett kitölteni az időt és minden lehetséges Depp-nélküli jelenetet felvettek. Úgy tűnik, hogy a bugris kalóz szinte minden snittben szerepelhet, ha ennyire megakadtak a távolléte miatt.

A Dead Man Tell No Tales alcímen futó folytatás 2017 júliusában kerül majd a mozikba, szóval nem kell pániba esni, addig csak összehozzák valahogy ezt is.



Forrás: CinemaBlend
Melissa McCarthy, A kém és a legújabb trailere!
 
Nálunk forgatták, ezt tudjuk. Jason Statham és Jude Law is bohóckodnak benne. Oké. McCarthy egy elemzőt alakít, aki a profi kémek bénázása miatt a terepre kényszerül/jelentkezik. Gut.

Most új jelenetekkel bővült a film trailere, alant lehet meglesni a legfrissebb verziót:
 
 

Büszkeség és balítélet meg a zombik?
 
Lesz ilyen film. Köszönjük. Nem ez a hír, hanem az, hogy a Bennet lányok kicsavart története 2016-ben kaszabolja magát a mozikba. Ennél is pontosabban február 19-én.

Bónusz: a Hamupipőkét játszó Lily James ebben Elizabeth Bennetként főszereplőskődik majd. Ajvé.

Forrás: Collider

Antonio Banderasra ráomlik egy bánya
 
2010-ben, Chilében egy bánya beomlott és maga alá temetett 33 munkást. 3 mérföldre a kijárattól, a mélyben. A bányászok 69 napig voltak a föld foglyai. A történetet mindenki ismeri, akkoriban tele volt vele minden híradó.

A balesetről most filmet készítettek, Banderas, Rodrigo Santoro, Juliette Binoche, Lou Diamond Phillips, Kate del Castillo és Juan Pablo Raba közreműködésével. Alant a The 33 előzetese:
 

És akkor mai Hírvadászunk záró akkordjaként érkezzen Hellen Mirren és a hélium találkozása. Ez a nő jóarc! De nagyon! Holnap reggel pedig ugyanitt!
 
 
#CinemaKlub#star wars#az ébredő erő#trailer#bosszúállók: ultron kora#bemutató#johnny depp#a karib-tenger kalózai#forgatás#a kém#melissa mccarthy#jason statham#jude law#antonio banderas#helen mirren#jimmy fallon#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk