Műsorújság
RTL Most

Kalóztámadás érte Johnny Deppet

A Karib-tenger kalózai Jack Sparrow-ját egy szintén kalóznak öltözött, késsel hadonászó férfi támadta meg az ötödik rész forgatásán. Az eset bár első hallásra viccesnek tűnik, azért mégiscsak ijesztő.
Néhány hete megkezdődtek A Karib-tenger kalózai legújabb részének forgatásai. A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales egyik jelenetének felvétele közben azonban egy váratlan vendég érkezett az ausztrál Aranypartra, ezzel megzavarva a forgatás menetét. A nevetséges kalóz jelmezbe bújt férfi, vállán egy plüss papagájjal, első ránézésre ártalmatlan rajongónak tűnt, ám egyszercsak egy kést rántott elő zsebéből, amivel támadást hirdetett a stáb tagjai ellen. Az ott dolgozók szerencséjére a biztonsági őrök azonnal akcióba lendültek. A támadó ekkor menekülőre fogta és a közeli bevásárlóközpontba sietett. Az őrök végül egy üzlet próbafülkéjében bukkantak az őrült férfire, aki különös öltözékével azonnal kitűnt a békésen vásároló tömeg közül:
 
Forrás: Ofelia Singleton Twitter oldala

Johnny Depp bár megúszta a kalóztámadást, a forgatások során mégis megsérült. A kezén keletkezett sérülés annyira súlyos, hogy a színésznek vissza kell utaznia az Amerikai Egyesült Államokba egy gyors műtétre, ez azonban nem befolyásolja a készülő film ütemtervét. Ezen mondjuk nincs is semmi meglepő, hisz az új kalózos film majd csak 2017 nyarán kerül a mozikba.

Forrás: cinemablend.com

Legnézettebb videók