KERESÉS search-close

kiskedvenc

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiskedvenc"

HURRIKÁN: így mentették a riadt kiskedvenceket

Sok házikedvencet hagytak hátra Wilmingtonban a hurrikán elől védett helyre menekülők. A bajba került állatokat mentőcsapatok gyűjtötték össze, majd szállították biztonságos helyre. A Vöröskereszt munkatársai arra biztatják az embereket, hogy a menedékhelyekre bátran hozzák magukkal kedvenceiket is.

Gazdira talált a négy kutyatestvér

Ezen a héten Sárit, a négy éves keverék kislányt lehet örökbefogadni. A gazdikereső kiskedvenc annak a négy kiskutyának az édesanyja, akiket sikerült mind-mind örökbe adnunk az elmúlt hetekben. Rami és Tibi Vili (ma már Borisz) szerető gazdijával beszélgetett a Reggeliben.

Kinek való a kutyatartás?


szerző:
2017.05.03. 09:03
Kinek való a kutyatartás?

Sokan vágynak egy kiskedvencre, azonban nem mindegy, hogy milyen kutyust választunk, sőt rengeteg olyan kérdés is felmerülhet a kutyatartással kapcsolatban, amit mindenképpen át kell gondolni, mielőtt tényleg gazdikká válnánk ! Ebben Korom Gábor, kutyaoktató segített Annának és Mikinek.

Fókusz 2016-12-13


szerző:
2016.12.13. 19:00

Story Extra 2016-11-09


szerző:
2016.11.09. 16:55

Fókusz 2016-10-11


szerző:
2016.10.11. 17:25
Danics Dóri, Nádas György és Pintér Tibor első házi kedvencei

Szinte minden felnőtt örömmel gondol vissza első kis házi kedvencére. Vagy azért, mert hazaérkezéskor mindig a kapunál várta, vagy mert a legjobb pajtása volt vagy mert nagyokat játszhattak. Danics Dórival, Nádas Gyurival és Pintér Tiborral élményeikről beszélgettünk, valamint, hogy ők milyen vicces szituációkba keveredtek házi kedvenceik miatt.

Keresztes Ildikó rajong a kutyájáért

Az énekesnő három évvel ezelőtt veszítette el kedvencét, Fülest, és bár nem gondolta volna, de a sors úgy alakította, hogy egy újabb kis jövevény is beférkőzött az életébe. Kinek köszönheti Lizát és milyen tervei vannak nyárra? Erről is faggattuk.

Hasznos vagy káros a kutyadivat?

Kutyacipő, pulóver és fülvédő: szabad egyáltalán tetőtől-talpig beöltöztetni házi kedvenceinket. Élvezik a meleget, vagy inkább megőrülnek ezektől? Hollósi Szandra riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való