KERESÉS search-close

kerepes

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kerepes"

Négy súlyos baleset másfél óra alatt

Alig másfél óra alatt négy súlyos baleset történt kedd este Budapesten. A 6-os főút fővárosi szakaszán egy Suzuki borult fel, miután a sofőr áthajtott a piros lámpán, de már nem tudta bevenni a kanyart. A XI. kerületben villamos ütközött kocsival, amit csaknem harminc méteren át tolt maga előtt. Kerepesen parkoló autónak csapódott egy kocsi, Józsefvárosban pedig egy autó három másikat tört össze.

Betört hozzá, majd megerőszakolta

Háromszor betört hozzá, az utolsó alkalommal pedig meg is erőszakolt egy 62 éves nőt Kerepesen egy 23 éves férfi. Ezen kívül még három nőhöz tört be, hogy megerőszakolja őket, de nem járt sikerrel. A rendőröknek elismerte tettét, arra hivatkozott, hogy részeg volt.

Lopott autóval menekültek


szerző:
2015.06.24. 18:00
Lopott autóval menekültek

Szemtanúk szerint 100-zal száguldva menekült valaki elől, és egy gyereket is majdnem elsodort az a kocsi, amelyet kedden végül egy villanyoszlop állított meg Kerepesen. Az autó annyira összetört, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a négy sérültet.

AUTÓSÜLDÖZÉS: Így állt meg az autó

Levágták az ajtókat, szétfeszítették a lemezeket, csak így tudták kiszabadítani a roncsok közül a tűzoltók a sérülteket. Az autó a felismerhetetlenségig összetört, keresztben állt meg az úton az ütközés után. A baleset kedd este történ Kerepesen, a Szőlő dűlőben. A környéken élők csak egy hatalmas csattanást hallottak, a kocsi ekkor sodródott le az útról, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak.

Előzetes: Autósüldözés Kerepesen

100-zal száguldva menekültek valaki elől annak a kocsinak az utasai, amelyet kedden végül egy villanyoszlop állított meg Kerepesen. Az autó annyira összetört, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a négy sérültet. Hogy mit mond a rendőrség, és milyen állapotban vannak a sérültek, az kiderül este hatkor az RTL Híradóból.

Telefonos segítséggel született a baba

Otthon, a nagynénje és a mentőtiszt telefonos segítségével szülte meg farfekvéses kisbabáját egy asszony szombat este Kerepesen. A kórházig már nem jutottak volna el, ezért a mentőtiszt mobilon keresztül adta az utasításokat, hogy mit és hogyan kell csinálni, hogy épségben világra jöjjön a baba.


 

Gyilkosságba torkollt az örökösödési vita

Gyilkossággá fajult egy családi vita Kerepesen. Hárman támadtak rá egy férfira saját házában. Azon vesztek össze, hogy ki lakhat a házban. A vitából késelés lett.

Megölte és feldarabolta exfeleségét, 7 évet kapott

Hét év börtönbüntetést kapott első fokon hétfőn a Pest Megyei Bíróságon a kerepesi darabolós gyilkos.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való