KERESÉS search-close

feladta

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feladta"

Megtörtént, amire senki nem számított: Krisztián újra feladta a versenyt

Drámai bejelentéssel indult az X-Faktor szerda délelőtti sajtótájékoztatója. Puskás Peti már csak két versenyzővel, Gergővel és Palival ment fel a színpadra. Mentoráltja, a fiúk csapatát erősítő Nagy Krisztián az élő show kapujában döntött úgy, hogy feladja a versenyt. Így szombaton 11-en lépnek majd színpadra, és csak Önökön múlik majd, hogy ki nyeri  meg a 2018-as X-Faktort!
Puskás Petivel készült interjút ide kattintva nézheted meg hosszabban.

 

PUSKÁS PETI: A rosszindulatra nem lehet felkészülni

Drámai bejelentéssel indult az X-Faktor sajtótájékoztatója. Puskás Peti már csak két versenyzővel, Gergővel és Palival jött fel a színpadra. Mentoráltja, a fiúk csapatát erősítő Nagy Krisztián az élő show kapujában döntött úgy, hogy feladja az X-Faktort. Peti mesélt nekünk az okokról.

Durvul a játék, de egyedül vagy csapatban nehezebb?

A Survivor csupa meglepetés, ezt hétfőn este ismét bebizonyította. Balázs feladta a játékot, ezért Robit visszahozták a műsorba. Bence pedig bejelentette, hogy véget ért a törzsek háborúja.

Balázs: „Nem lehet ezt szív nélkül játszani, és az én szívem otthon maradt...”

Balázs exkluzív videónkban mesél arról, hogy miért adta fel a játékot, és mit érzett azután, hogy elmondta a társainak, hogy haza fog menni.

Újabb szigetlakó adta fel a játékot!

Úgy tűnik, hogy Balázs nem csak hirtelen felindulásból mondta, hogy feladja a játékot: közvetlenül egy egyesülés előtt végleg búcsút intett a társainak.

Az X-Faktor: dráma, és ami mögötte van!

Az X-Faktor készítői egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy Nagy Krisztián feladta a versenyt. Hogy miért érezte úgy a fiatal férfi, hogy túl nagy falat neki az X-Faktor, azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának.

Keményebb, mint valaha: Eszti nem bírta tovább, és feladta a Survivort

Az idei Survivor tele van meglepetésekkel. Sokkal keményebb, taktikusabb, és fordulatosabb, mint a tavalyi játék. Kedd este két új túlélő költözhetett be- egy az Agila, egy pedig a Gagamba törzsbe. Balázs és Emese más-más személyiségek és ennek megfelelően máshogy is taktikáznak. Eszti viszont lelkileg teljesen kikészült, tegnap feladta a játékot és önként távozott a szigetről.

Eszti: „Az egyik szemem sír, a másik nevet”

Eszti úgy döntött, hogy feladja a játékot. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen változást eredményezett a Survivor az életében, és ki fog neki a legjobban hiányozni a törzséből.

Hoppá! Az egyik játékos máris feladta a küzdelmet...

Az Agila törzs játékosa nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.

Miért adta fel Nagy Krisztián az X-Faktort?

Az X-Faktor szerdai sajtótájékoztatója óta mindenkinek az jár a fejében, hogy miért adta fel Nagy Krisztián a tehetségkutatót. Hogy, miért érzi úgy Krisztián, hogy túl nagy falat volt neki az X-Faktor azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-10-11


szerző:
2017.10.11. 17:20
RADICS GIGI:

Radics Gigi  már csak két versenyzőjével, Rolanddal és Norberttel folytattja az X-Faktort. Nagy Krisztián ugyanis nem bírta a közel másfél hónapos felkészülést és az azzal járó stresszt. Hogy, mit szólt a mentor ahhoz, hogy mostmár csak két versenyzővel folytatja a tehetségkutatót, és lesz-e harmadik énekes? Azt ő maga mondta el a Fókusz riporterének!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Nagy Krisztián feladta az X-Faktort!

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Így Radics Gigi csapatában két fiú maradt, Roland és Norbi. Ha kíváncsi vagy, hogy mit szólt a két srác Krisztián döntéséhez, nézd meg exkluzív videónkat!

Az, hogy mi történt Krisztiánnal a mentorház óta, kiderül ma délután 17:25-től a Fókuszban!

Krisztián félelme erősebb volt a győzni akarásnál

Bálint és Tamás után Krisztián is úgy döntött, hogy feladja a küzdelmet. A srácnak elviselhetetlen fájdalmai voltak a begyulladt, gennyes csípései miatt, és bár az orvosok antibiotikum kezelés mellett bent tartották volna őt a játékban, ő mégis a távozás mellett döntött. Ha kíváncsi vagy, hogy miért ezt az utat választotta Krisztián, kinek szurkol a továbbiakban és mi lesz az első dolga a Survivor után, nézd meg exkluzív interjúnkat!

Krisztián az orvosi vizsgálat után feladta a játékot

Bár az orvosok szerint Krisztián egy antibiotkium kúrával tovább folytathatta volna a játékot, a srác mégis úgy döntött, hogy feladja és könnyes búcsút vesz társaitól.

Tamás nem számolt azzal, hogy nem lesz mit ennie a szigeten...

Bálint után Tamás is feladta a játékot. Döntésének okairól exkluzív interjúban mesélt nekünk, és azt is elárulta, hogy mi lesz az első dolga a civilizációba visszatérve.

Tamás is feladta a játékot


szerző:
2017.09.11. 20:05
Tamás is feladta a játékot

Tamás nem gondolta, hogy ennyire nehezen fogja bírni élelem nélkül, de pár nap alatt teljesen legyengült az utolsóként érkezett játékos, aki végül önszántából távozott a Survivorből.

Bálint az egészsége miatt adta fel a Survivort

13 napja vannak a játékban. Már meg voltak az első balhék, és kialakultak a párok is, akiket gyengédebb szálak fűznek egymáshoz. A versenyzők a szélsőséges körülmények miatt egyre kevésbé tudják kezelni az indulataikat, és egyre jobban le vannak gyengülve. Bálint nem bírta tovább a napok óta tartó éhezést és szenvedést, ezért pénteken úgy döntött, feladja a játékot.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Bálint:

Bálint feladta a játékot, mert már nagyon hiányzott neki a családja, és napról napra fogyott az energiája. Kiknek szurkol a továbbiakban és szerinte ki fog leghamarabb távozni a Buwayából? Kiderül exkluzív interjúnkból!

Bálint feladta a játékot


szerző:
2017.09.08. 20:10
Bálint feladta a játékot

Bár korábban is hangoztatta már Bálint, hogy nehezen bírja főtt étel nélkül, most végérvényesen eldöntötte, hogy nem folytatja tovább a játékot.

Klein Dávid jól van, de nagyon csalódott

Klein Dávid már biztonságban van. A magyar hegymászónak szombat reggel sikerült a 6500 méter magasan lévő kettes táborból leereszkednie az Everest alaptáborába.

Véget ért a Magyar Everest Expedíció

Az életét kockáztatta volna Klein Dávid, ha folytatja a csúcstámadást a Mount Everesten. A magyar hegymászó és a vele tartó két serpa 8115 méteren fordult vissza a rossz időjárás miatt. Ezzel a Magyar Everest Expedíció véget ért. Klein Dávid a magyarok közül elsőként akart oxigénpalack nélkül feljutni a világ legmagasabb pontjára.

Tomi kénytelen volt feladni a versenyt!

A második feladat előtt Zé bejelentette, hogy Tomi nem tudja folytatni a főzést. Orvosi tanácsra feladta a versenyt. A helyére egy másik versenyző, a középdöntőben kiesett Vári Dávid tért vissza.

Lóri nélkül folytatódik a harc a 36 millióért

Lóri nélkül folytatódik a harc a 36 millióért. Vasárnap pedig ismét párbajra számíthatunk, aminek egyik főszereplője, már biztosan a vasárnap kiválasztott Geraldin lesz.
 

Lóri búcsúzott a ValóVilágtól

Napokig őrlődött, végül meghozta a nehéz döntést, és úgy döntött: feladja a játékot. A villatársak öleléssel búcsúztak tőle, majd megtapsolták, a stúdióban pedig könnyeivel küszködve mondta el, hogy miért is döntött így. És bár tétje már nem volt, megmutatták neki a szavazás végeredményét is.

Lóri feladta a játékot

Két hete még erősnek érezte magát, bosszút esküdött Dina kiesése miatt, ám az elmúlt időszakban mind egyre jobban hiányzott neki a szerelme, a családja, a szerettei. Ezért a Párbaj előtti napon úgy döntött, hogy nem szeretné továbbjátszani a játékot, és inkább kikéri a bőröndjét, hogy elhagyja a Villát.

Lóri: Nem érzem jól magam a Villában

Napok óta egy dolog járt a párbajozó fejében, folyton Zsolti szavai jutottak az eszébe: mégha meg is nyeri a Párbajt, nem szívesen menne úgy vissza a Villába, hogy senki sem szereti. Végül meghozta a döntést, kikérte a bőröndjét, és bejelentette a társainak, hogy feladja a játékot.

Váratlan fordulat a Konyhafőnökben

Az egyik induló főzés közben tette le a kötényét és adta fel a versenyt az RTL Konyhafőnök című műsorában. Bernardon már látszódtak a kétségbeesés jelei, de senki sem gondolta, hogy nem bírja tovább. Nem ő az egyetlen, aki egészségi állapotára hivatkozva kiszállt, korábban még mentőt is kellett hívni az egyik szakácshoz.

Bernard feladta a versenyt: elmesélte, miért döntött így!

Hátfájdalmai miatt nem tudta tovább folytatni a főzést, így a második feladat kezdete előtt Bernard feladta a versenyt. Hogy miért? Ő maga mesélte el nekünk!

Szabó Zsófi vőlegénye a veszélyzóna ellenére feladta a páros játékot

Szabó Zsófi párja a közös játék láttán kijelentette, hogy nem hajlandó végigcsinálni a rá váró feladatot. Zsoltit még szerelme könnyei sem állították meg, némi töprengés után feladta a játékot, ezzel veszélyzónába sodorva párosukat.

Feladja Sándor Mária


szerző:
2016.04.02. 18:18
Feladja Sándor Mária

A fekete ruhás nővér blogjában jelentette be, hogy visszavonul a közéleti szerepléstől. Ő az, aki egy éve fekete ruhás mozgalmat indított és több ezer társával együtt az egészségügyben tapasztalható állapotok ellen tiltakozott. Sándor Mária az RTL Híradónak azt mondta: úgy érzi, feleslegesen küzd, amíg az orvosok, és az érdekképviseletek sem állnak melléjük. Most minden egészségügyi dolgozót arra kér: csatlakozzon a tanárok tiltakozásához.
 

Váratlan forduat: Sándor feladta a Konyhafőnököt

Adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor évek óta vesekővel küzd. Már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a tegnapi főzésről.

Drámai fordulat a Konyhafőnökben

Adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor évek óta vesekővel küzd. Már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a tegnapi főzésről. De nem ő az egyetlen, akinek a szervezete nem bírta a terhelést.

Feladta a versenyt a Konyhafőnök egyik játékosa!

A második feladat előtt Sándor meglepő döntést közölt a zsűrivel: egészségügyi okok miatt feladja a versenyt!

Sándor nem folytatja a versenyt!

A második feladat előtt Sándor meglepő döntést közölt a zsűrivel: egészségügyi okok miatt feladja a versenyt!

Elsodorta a rendőrt, majd elhajtott

Feladta magát az a férfi, aki egy igazoltatás elől menekülve sodort el egy rendőrt Győrben.

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-08

ValóVilág - Összefoglaló: A ValóVilág4 egy újabb, váratlan fordulathoz ért. Laci ugyanis feladta a játékot.

Halálra ítélhetik a norvég lány gyilkosát

A 26 éves férfit őrizetbe vették, miután elismerte a hatóság előtt, hogy megölte volt barátnőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való