KERESÉS search-close

fegyverkereskedelem

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fegyverkereskedelem"

25 éve körözik a „professzort”-t

Továbbra is körözik és a letartóztatását várják az amerikai hatóságok annak a szaúdi üzletembernek, aki a hírek szerint egyik cégén keresztül Orbán Viktor háza közelében vásárolt egy villát. Ezt a 444.huval közölte az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége. A miniszterelnök korábban azt mondta: az üzletemberrel egy díszvacsorán személyesen is találkozott, de az ügyet amerikai titkosszolgálati játszmának tartja. Az MSZP szerint viszont a hatóságoknak nincs mérlegelési joga, le kellene tartóztatni a fegyverkereskedelemmel, csalással, prostitúcióval is kapcsolatba hozott férfit.

A web legsötétebb oldala, a TOR


szerző:
2015.12.09. 19:00
A web legsötétebb oldala, a TOR

Egy hálózat, amelyet a terroristák, bűnözők és drogkereskedők használnak. Egy rendszer, amelyet valószínűleg a párizsi terrortámadás kitervelője, Abdelhamid Abaaoud is használt a több mint száz áldozatot követelő merénylet megszervezésére.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való