KERESÉS search-close

elem

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elem"

Elemeket kérnek a betegektől a kórházban

A betegeknek kell vinni a ceruzaelemet a vérnyomás és EKG vizsgálatokhoz a János Kórházban. A 24 órás vizsgálatokhoz elemekkel működő készülékeket használnak, évente 4 ezer darabra lenne szükség, a kórház vezetője azt mondta, erre nincs elég pénzük.

Hazánkba látogatott a Nitro Circus fenegyereke

Fürdőkád, roller vagy három ember egy crossmotoron. A lényeg, hogy repüljön. A hétvégén Budapestre jött a világ legőrültebb motorshow-ja a Nitro Circus! Az elképesztő mutatványok mellett, a magyar közönség először találkozhatott a sportág világsztárjával! Kilyén Tamás riportja.

Kérdésekkel piszkál az intelligens ébresztőóra

Az iQ Alarm Clock addig szól, amíg nem válaszolunk a feltett kérdésekre.

Rossz állapotban az M6-os egyik alagútja

Repedéseket találtak az M6-os autópálya egyik alagútjának falán. Emiatt pénteken napközben lezárták az összes alagutat, és mindegyiket átvizsgálták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való