KERESÉS search-close

darts

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "darts"

Darts – rendkívüli népünnepély egy-egy verseny

A legnagyobb versenyek zsúfolt stadionokban népünnepélyként zajlanak, mikulások, vadászok és békák drukkolnak őrjöngve kedvenceiknek. Tavasszal a sportág hírességei, a világ négy legjobbja Magyarországra jön.

Ilyen volt az amatőr darts bajnokság

Egészen elképesztő az érdeklődés a darts iránt. Az immár hagyományos újévi amatőr bajnokságra brutális tömeg jelentkezett: 1260-an gondolták úgy, hogy tábla elé állnak, és kipróbálják magukat a nyilakkal.

Fókusz 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 19:05

A darts sztárjai


szerző:
2017.12.19. 17:30
A darts sztárjai

Londonban néhány éve egy korábban csak kocsmai szórakozásnak számító sport, a darts vette át az uralmat a karácsony fölött: ez a tél, ha nem az év legnagyobb, legőrültebb bulija. Nézzék meg a Fókusz stábjának rendhagyó helyszíni riportját!

 

Fókusz 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 17:20
KREATÍVITÁSBAN FELÜLMÚLHATATLAN: ilyenek a darts szurkolók

A darts szurkolók talán a legjobbak a világon: folyamatosan énekelnek és buzdítanak – ami pedig a jelmezeiket illeti, egyszerűen felülmúlhatatlanul kreatívak. Hogy, miért? Kiderül a videóból!

Sporttörténeti magyar siker! Ilyen még nem volt!

Ihász Veronika és Horváth Klaudia női párosa első lett az olaszországi darts Európa-bajnokságon. A női kettős győzelmével sporttörténelmi tettet hajtott végre, ugyanis az Eb-k történetében ez az első címvédés.

Így lett Laciból darts tábla...

Stoki után Laci is átélte azt a fájdalmat, amit a darts nyíl tud okozni... Vajon mivel haragították magukra a pappal a kocsma vendégeit?

Liza visszanyeri Milánék cuccait

Liza kihívja Milánék egykori főbérlőjét egy darts párbajra, és sikerül visszaszereznie a srácok cuccait. Karesz és Milán boldogan térnek vissza a cuccaikkal a lakóhajóra és megünneplik az új otthonukat.   

Csocsó, darts, flipper: kocsmasportból világbajnokság

Sportok, amelyek vérbeli társasági szórakozásként a kocsma asztal mellől indultak, de ma már több millióan rajonganak a legjobb játékosokért. Csocsóban és dartsban a világ legjobbjai között vagyunk és a kissé elfeledett klasszikusnak, a flippernek úgy tűnik, nálunk van a legnagyobb kultusza.
 

Fókusz Plusz 2016-01-30


szerző:
2016.01.30. 18:50
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való