KERESÉS search-close

blues

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "blues"

Little G Weevil az egyik legnevesebb blueselőadóvá nőtte ki magát

Egy szál gitárral ment ki Amerikába, mosogatott, karbantartóként dolgozott, aztán az egyik legnevesebb blueselőadóvá nőtte ki magát. Szűcs Gábort, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Little G Weevil-t jelölték már a blues zene Oscar-díjára, 2013-ban szólóban nyerte meg a memphisi International Blues Challange-et, egy évvel később pedig az X-Faktor mentora volt. Tizennégy év után most hazaköltözött Magyarországra.

Nemzetközi és hazai sztárok a Kobuciban!

Kaszap Attila, a Kobuci programigazgatója a nemsokára kezdődő Óbudai Nyárról és a Blues Fesztiválról mesélt nekünk!

Little G hazalátogatott!


szerző:
2017.07.05. 17:55
Little G hazalátogatott!

Az X-Faktor egykori mentora az Egyesült Államokból repült haza, hogy felvegye lemezét. A Story Extrának részletesen beszélt a tengerentúli beilleszkedés részleteiről.

Story Extra 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 17:25

Story Extra 2016-06-22


szerző:
2016.06.22. 17:25
Rákoshegyi fiúból, amerikai blues zenész!

Little G. bebizonyította, hogy az álmainkat nem szabad feladni. Ő sem tette, bár elég nagy szakadékot generált saját karrierjében, amikor itthonról még Szűcs Gáborként, már ismert blues zenészként indult Amerikába szerencsét próbálni.  
 

Little G szülinapját is munkával töltötte

A blues zenész elmesélte, hogyan ünnepelte születésnapját és mivel telnek itthon töltött napjai, de egykori mentoráltjairól is beszélgettünk.

Meghalt a blues királya


szerző:
2015.05.15. 18:45
Meghalt a blues királya

Meghalt B.B. King, a blues királya. Hetvenéves karrierje során számtalan zenészre volt hatással egyedi stílusa miatt. A közösségi oldalakon mások mellett Lenny Kravitz és Eric Clapton is búcsúzott tőle. 15 Grammy-díjat kapott és több mint 50 albumot vett fel. Egészen tavaly októberig koncertezett.

Nagy Feró és Deák Bill Gyula 40 éves barátsága

A blueskirály tavaly novemberi szívrohama természetesen Ferót is aggodalommal töltötte el, így amikor csak teheti, érdeklődik a barátja egészségügyi állapota iránt. Ezúttal stábunk kíséretében ugrott be hozzá egy kávéra, és egy kis nosztalgiázásra.

A blueskirály, Szűcs Gábor krónikája

A Memphis-i International Blues Challenge fődíját nyerte meg egy magyar gitáros-énekes, Rákoskeresztúrról. 9 éve megszakításokkal az Egyesült Államokban él, mosogatóként kezdett, míg végül saját szerzeményeivel ért révbe: a közönség szívébe zárta és nem is ereszti.

Fókusz 13-03-01


szerző:
2013.03.01. 19:50
Fókusz 13-03-01

Fókusz: Átverték - A lakásmaffia áldozata lett és 92 évesen az utcára kerülhet Uhrin Benedek. Minden vagyonát kicsalták tőle. Bébibumm - Dammak Jázmin után Polgár Kriszta is belépett a babaváró királynők klubjába. Hogyan készül az anyaszerepre? ABBA-ra várva - Münchenben leshettük meg az ABBA Show kulisszatitkait. Mitől népszerű még most is a svéd zenekar?

Fókusz 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 20:45
Fókusz 11-02-14

Fókusz: Páratlan párbaj - Először fordult elő, hogy nemcsak a versenyzők, de rajongóik is elveszítették a fejüket. Hobo királynői - Először szerepelnek a Fókuszban a blueslegenda lányai, akikkel együtt mentünk a búcsúkoncertre. Félelmetes figurák - Robosztusak, kigyúrtak, tetováltak, és bármit megtennének egy kiscicáért. Extrém állatvédők akcióban!

A partizánok lázadó sarja


szerző:
2010.03.31. 07:44
A partizánok lázadó sarja

Szövegeivel lázadt, és lázított. Sokan azt mondták, apja áll a háta mögött, ezért engedik színpadra. Hobo családi titkai a XXI. században!

Kórházba került a blues-legenda


szerző:
2010.01.30. 19:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való