Portré

Rákoshegyi fiúból, amerikai blues zenész!

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 20. 19:21

Little G. bebizonyította, hogy az álmainkat nem szabad feladni. Ő sem tette, bár elég nagy szakadékot generált saját karrierjében, amikor itthonról még Szűcs Gáborként, már ismert blues zenészként indult Amerikába szerencsét próbálni.  
 

A tengeren túl jött a fekete leves, vagy még inkább a fekete mosogató. Memphisben ugyanis Little G, mosogatófiúként folytatta. Alázatot tanult és rettenetesen keményen dolgozott azért, hogy később a legnagyobbakkal állhasson színpadon. Nagymamájától csak olyan tanácsokat kapott, ami szerint lehetetlen nem létezik, és ő nem adta fel az álmait. Rangos kitüntetések, jelölések sorozata után itthon felkérték az X-Faktor tehetségkutató egyik mentorának, melyet dilemmával ugyan, de örömmel és boldogan fogadott. Kisfia és felesége nagyon várja haza Amerikába, de most elsősorban mindannyian annak szurkolnak, hogy Little G a lehető legtöbbet hozza ki a mentorálltjaiból. Ezzel az élettapasztalattal és szakértelemmel pedig úgy gondoljuk, nem lesz nehéz.

A vasárnapi Portréban egy érces hangú, tehetséges zenész kalauzolja el a nézőket Amerikába, a blues zene világába, megfűszerezve egy kis amerikai kultúrával úgy, ahogy egy európai ember látja.

Részletek a Portréban vasárnap éjjel!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

#Portré#g#X-Faktor#blues#zenész#zene#amerika

Címlapról ajánljuk