KERESÉS search-close

VV Dávid

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Dávid"

Szavazz a ValóVilág történetének legmenőbb Párbaj-győzelmeire!

Greg endorfinrobbanása megihletett minket, ezért összegyűjtöttük nektek a korábbi szériák legizgalmasabb összecsapásait és azt, ahogyan a győztesek fogadták a szavazás eredményét.

VV Dávid: „Ezt minden pasi csinálja”

VV Dávid és Brigi már az esküvő előtt állnak, viszont a lány sehogy sem tudja elviselni a volt villalakó internetes flörtölgetéseit. A lány ultimátummal érkezett: Dávid vagy felhagy rossz szokásával, vagy különben felbontja az eljegyzésüket.

VV Atira újra rátalált a szerelem?

A ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosa már a Villában is állandóan a csajokat fűzte, most pedig közösségi oldalán megmutatta, ki az a lány, aki elrabolt a szívét.

Gyász! Elhunyt VV Dávid édesanyja

A ValóVilág powered by Big Brother játékosa és családja nehéz időszakon megy keresztül. A szomorú hírt tegnap osztotta meg Dávid és testvére a Facebookon. 

A VV8 ősellenségei elásták a csatabárdot?

Bátran kijelenhetjük, hogy a ValóVilág powered by Big Brother történetében a legnagyobb ellentét VV Dávid és VV Vivien között volt, azonban úgy tűnik, a sokat meztelenkedő szőkeség és a csirkemellért rajongó Dávid kibékültek.

VV Soma megható üzenetet tett közzé!

A ValóVilág powered by Big Brother győztesének napjai nagyon aktívan telnek, ám elfoglaltságai mellett szeretteiről sem feledkezik meg. Sőt, most egy megható üzenetet osztott meg közösségi oldalán, ráadásul VV Dáviddal is közös projektbe kezdett!

VV Ati megmutatta legnagyobb példaképét

A ValóVilág powered by Big Brother játékosa, Ati többször említette a Villában, hogy ő nem egy focistára vagy egy színészre tekint példaképként, hanem valaki egészen másra...

VV Dávid elveszített valamit!


szerző:
2017.01.10. 15:25
VV Dávid elveszített valamit!

Az elmúlt napok történései alapján biztos sokan azt gondolják, hogy az ex valóságshow-hős nem csak egy valamit veszített el. Mutatjuk, hogy most miről is van szó egészen pontosan.

Ez lesz Dávid első dolga kiesése után!

A villalakó magabiztosan indult a Párbajra, de úgy tűnik, a zöld kendő átkát - ha létezik - ő sem tudta megtörni. Kiesése után elmesélte, mivel fogja tölteni a következő napokat...

Gina esete a csúnya rántott sajttal

Hiába, a lány túl makacs volt ahhoz, hogy megfogadja Krisztián és Dávid tanácsát. A fiúk előre látták, borzasztó nagy butaságra készül Gina, és kedvesen figyelmeztették is a bajra, de a formabontó „szakács” nem tágított a tervétől.

Vivi megható mesét mondott Dávidnak

Mivel Dávid nyerte a legutóbbi játékot, ezért Vivinek mesével kellett álomba ringatnia a fiút. A történet egy földönkívüliről szólt, akiről végül kiderült a fájdalmas igazság.

Testvére és Ati lepte meg Dávidot közvetlenül a kiesés után

Dávidot villabarátja, Ati és testvére lepték meg a BeleValó stúdiójában, majd a közös emlékeket felelevenítve biztatták az elkeseredett fiút.

Neked feltűnt, hogy hányszor esett bűnbe Dávid?

Hoppá-hoppá! A kamera mindent lát. A villalakó többször is elkövette azt, amit bűnösnek ítélt meg mások esetében...

Dávid pukijai legendásak voltak

Dávid nem egyszer szellentett villatársai jelenlétében, és egy cseppet sem zavartatta magát, sőt! Egyszer nagyon kikészítették Ginát a fiú bélgázai...

Fallosszal kedveskedett Dávid Zsoltinak

A villalakók élete nem csak a vitákról szólt. Sokszor előfordult, hogy kedveskedtek egymásnak. Ez az eset is pontosan ilyen volt...

Dávid elbúcsúzhatott a villalakóktól

Dávid mindenkinek sok sikert kívánt a játék további részéhez, és mindenkihez volt egy-két kedves szava.

Dávid búcsúfilmje

Összegyűjtöttük Dávid legemlékezetesebb pillanatait! Nézd meg, mik voltak a srác bentléte alatt megélt legszebb emlékei!

Vivien legyőzte Dávidot a Párbajon

Szoros eredménnyel zárult Vivien és Dávid Párbaja, azonban a szőke lány úgy tűnik, hogy közelebb állt a nézők szívéhez, így ő térhetett vissza a Villába.

Így kampányolt Krisztián Dávid mellett

Dávid mellett Krisztián kampányolt, így ő mondhatta el a párbajozó fiú kortesbeszédét.

Dávid és Vivi nem kímélték egymást a Párbajon

Lesd bele a legutóbbi Párbaj eseményeibe! Vivien és Dávid egymást nem kímélve sorakoztatták fel egymás ellen az érveiket!

Dávid konfliktusai a Villában

Összegyűjtöttük, hogy milyen konfliktusokba keveredett Dávid a villaléte során, és hogyan alakultak a kapcsolatai a Villa falai között!

Vivi és Dávid kapcsolatának összefoglalója

Vivien többször próbálta behálózni Dávidot, azonban a sorozatos visszautasítások után kapcsolatuk egy Párbajban teljesedett ki.

Dávid legemlékezetesebb pillanatai

Nézd meg Dávid legszebb pillanatait a Villában!

Így búcsúzott Dávid a villalakóktól

A Párbaj előtti utolsó pillanatokban Dávid érzékeny búcsút vett mindenkitől. Nézd meg a fiú utolsó szavait a Villából való kilépés előtt!

Dávid bármit megtesz a győzelemért, még Soma lábujját is bekapja

Legyen szó Soma lábujjáról vagy szexi vetkőzésről, Dávid mindent bevállalt azért, hogy nyerjen. Persze Vivien is mindent megtett a győzelemért a hónaljszaglászástól az óvszerbombáig.

Vivi mellére csipeszt, Dávid szájába hagymát

Dávid és Vivien ismét összecsaptak, ám ezúttal vicces és olykor kellemetlen feladatok bevállalásával.

A párbajozók szerepet cseréltek

Vivien Dávid bőrébe bújt, míg Dávid Viviként járt-kelt a Villában. Nézd meg, hogyan parodizálták ki egymást a párbajozók!

Vivi és Dávid gladiátorharca

A két párbajozó gladiátornak öltözve csapott össze, így készülve a pénteki Párbajra. Vajon milyen érveket tudott felsorakoztatni a másik ellen Vivi és Dávid?

Aurelio megmondta a frankót!

Tudod, hogy mit kell tenned? Csak nehogy túl késő legyen! Szavazz időben kedvencedre!

Mi Dávid legnagyobb félelme?

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Krisztián és Dávid már a következő fejezeten agyalt

A két fiú megvitatta, hogy már egészen megszokták a Villa létet, a macsót például már a balhék sem zavarják, míg Dávid szerint fura lesz ismét visszakerülni a való életbe, de abban mindketten egyetértettek, hogy a java még csak most jön...

Elköltötte Dávid a 36 milliós főnyereményt!

Lehetőséget kaptak a villalakók, hogy megszabaduljanak a sok-sok milliótól, ami a győztesnek jár.

Dávidnak kitágult a tűrőképessége

A villalakó kedvenc helye a hálószóba, és azon belül is Atival közös ágyuk. Itt árulta el, hogy mi történt vele a Villában...

KvízKedd: TOP 6 és a próbababa kihívás

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 6. felvonás

Kiderült, hogyan buktatták le a Mikulást a villalakók!

Riszaviadallal ünnepelték a villalakók a 100. napot

A villalakók megünnepelték a játék 100. napját, és azt, hogy a legjobb öt közé jutottak. Volt partyszemüveg, konfettiágyú, és persze temérdek alkohol. A TOP5 még egy lufit is útnak eresztett, egy különleges üzenettel.
 

Gina:

A villalakók az asztalnál elmondták, hogy melyek voltak a legszebb pillanataik a Villában. Ati, Vivi és Dávid barátságot kaptak a játéktól, Soma és Krisztián szerelmet, Gina pedig az álmait éli a Villában.

 

Ilyen egy tartalmas reggeli beszélgetés Ati és Dávid között!

A fiúk hozták a reggeli szokásost, Dávid kint kávézik, cigizik, mire megjelenik kint Ati, aki szintén leül egy jó kávéra és egy cigarettára. És miről beszélgetnek? Hát ezaz…

Mi volt Ati és Dávid barátságának a titka?

Ati szerint azért volt ennyire bensőséges Dáviddal a kapcsolatuk, mert rendkívül hasonlítanak egymásra, és a sok-sok átbeszélgetett este nem tűnhetett el nyomtalanul…

Ati könnyek között búcsúzott Dávidtól

A kiesett fiú azt üzente Dávidnak, hogy itt az ideje, hogy higgyen magában, mert meg kell nyernie ezt a játékot. Ati megesküdött arra, hogy kint mindent meg fog tenni azért, hogy a barátja legyen az első, és ő vihesse haza a fődíjat.

Dávid sütési tippjei kezdő szakácsoknak: Így készül a Vénusz-domb süti

Dávid éppen szépen sütögetett, mikor megjelent a konyhában Ati és Krisztián. A mókavonat beindult, és a kedves kis sütögetésből piszkos férfias játék kerekedett ki…

HetiKlasszikusok 14. felvonás - A hármas Párbajtól a

A ValóVilág powered by Big Brother 14. hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Gina:

A lány bevallotta, szerinte undik a herezacskók, főleg azok, amik olyan lelógósak. Dávid nem tudott mit hozzáfűzni a témához, de Krisztián elárulta, ő már sokat beszélt erről nőkkel, akik szerint sem a túl nagy, sem a túl kicsi nem előnyös. A beszélgetés azonban nem állt itt meg, hamar szóba került a szex...

Mi történt Soma huszáros bajszával?

Az aranyifjú nem bírta már tovább, és mivel a fogadalma is lejárt, úgy döntött, megszabadul a szőrzetétől...

A történelem ismétli önmagát – Kísért a múlt a Villában!

A ValóVilág powered by Big Brother történetének első hármas Párbaját nem lehet olyan egyszerűen feldolgozni. Kicsit másképp ugyan, de most újrajátszódnak az események, és még a villalakók is megszólalnak…

Dávid jó tanácsokkal látta el Atit

A két barát jogosan izgul, hiszen most Ati megy Párbajozni. Így egyik este szépen egymás mellett feküdve, kettecskén esélyt latolgattak, és megbeszélték, hogy Ati a szívére, vagy az eszére hallgasson…

Percek alatt bebarnultak a Villa macsói

Dávid és Vivien két különböző technikával készítettek csokipakolást, amit aztán Soma és Dávid bebarnítására használtak. Úgy tűnik, Vivinek még a csokoládé megolvasztása sem megy könnyedén, ráadásul Gina is pórul járt a próbálkozás közben...

Dávid megbánta, hogy nyert...

A villalakók szerint Dávid végez majd az első helyen a ValóVilágban, így egy igazán emlékezetes nyereményben lehetett része, ami nem annyira nyerte el a srác tetszését...

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 2. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Különös szexuális élményeiről mesélt Vivien

Azt már tudjuk, hogy Vivien számára nincs tabu. De most az is kiderült, milyen élményekben volt része a szőke a lánynak!

Erzsi néni megmozgatta a srácok fantáziáját

Dávid elárulta a nagy igazságot: a pornó kemény szakma! Ki? Kivel? Hogyan?

Vivien nem csak beszélgetésre használta Dávidot

A lánynak végre lehetősége nyílt arra, hogy közel férkőzzön Dávid szájához. Nem is gondolkodott sokat, azonnal lecsapott a srác ajkaira.

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 1. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Különös élményben volt részük a villalakóknak

A ValóVilág powered by Big Brother ex-lakója csak a kezdet volt. Sok mindent kellett kibírniuk a játékosoknak...

Dávid különcködött a többiektől

Míg a többiek a Villában egymást átkarolva táncoltak, Dávid az udvaron ült magányosan, majd később Ati is csatlakozott hozzá...

Igazi Párbaj hangulat a Villában!

Mici, Zsolti és Dávid lehetőséget kaptak arra, hogy gyakoroljanak a vasárnapi Párbajra és egy előpárbaj keretein belül eshettek egymásnak. A nagy hangzavar természetesen nem maradt el...

Egy kérdésünk lenne! Ez már túl van a barátságon?

Az Ati és Dávid között lévő barátság egyáltalán nem újdonság. Rendkívül összefonódtak, szinte már teljes szimbiózisban élnek. Ahogy közeleg a Párbaj, Ati egyre jobban fél, és ez minden mozdulatában látszódik is.

Ati elveszi Dávidot, ha vége a ValóVilágnak?

A srácok barátsága kitartó, hiszen a bezártság se tudja megtörni. Sőt, fény derült Ati komoly szándékaira is, amibe Micit és Krisztiánt már beavatta.

Ne hagyd cserben kedvenc villalakódat!

Nagyon szoros az állás a vasárnapi hármas Párbaj két résztvevőjénél. Természetesen azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hány szavazatot kapott, de az biztos, hogy pártfogoltadnak most is szüksége van rád!

Kinek mekkora? - Zsolti vs. Dávid

A "nem a méret a lényeg" csupán egy tévhit. Igenis fontos! Most Zsolti és Dávid is összeméték, hogy kinek mekkora...

Ők a Villalakók hasonmásai?

Biztos, hogy mindenki ismeri azt a legendát, vagy hívjuk inkább szóbeszédnek, hogy minden embernek él egy ikertestvére a Földön. Mi most megpróbáltuk megkeresni a villalakók hasonmásait. Íme!

Kellemetlen hasmenés-kalandok a villalakóktól

Zsolti kisurranása elindított valamit Krisztiánban is. A hallottaktól teljesen elkerekedett a srácok szeme, ugyanis nem igazán hittek a fülüknek.

Ati (sárkány)farokcsapásokat mért Vivien fenekére

Sok jó ember kis helyen is elfér. Így volt ez a Villa fürdőszobájában is, ahol Ati lecsapott áldozatára. A gyanútlan Vivienre éppen a kezét mosta, amikor a srác mögé lopakodott...

A srácok már megszokták a Villaszexet?

Az alvás mindig kényes téma, pláne, ha szexről van szó. Vajon hogy viselik az éjszakákat a villalakók?

Mici vs. Zsolti: Amit a nézők eddig nem láthattak!

Miután felkerült a zöld kendő Micire, azonnal akcióba lendült. A villalakók nem győzték kapkodni a fejüket az események váratlan alakulása miatt.

Vivien:

A villalakók egyesével elmondhatták, hogy mit jelentene számukra a döntőbe jutás és a főnyeremény. Ez a beszélgetés igen érdekes kijelentéseket eredményezett!

Ati és Dávid barátsága egy új szintre lépett!

Egy kapcsolat akkor mélyül el igazán, ha egymás mellett ülve ugyanolyan boldogan tudunk hallgatni, mint hangosan kacagni, vagy beszélgetni. Nos, ha ez így van, akkor Ati és Dávid barátsága még szorosabbá vált.

Dávid újraértelmezte a melegszendvics készítést!

Hogy mi mindenre jó egy madzag a konyhában, és miért jó, ha több az eszünk, mint az erőnk? Azt Dávid most be is mutatja a nézőknek.

(18+)

Eljött a reggel, de ez egyáltalán nem lombozta le a szerelmeseket. Krisztián figyelemmel kísérte a többi villalakó mozgolódását a hálószobában, ami némileg befolyásolta az együttlétük ütemét a paplan alatt.

Vivien jelelve vallott szerelmet?

Amíg Zsolti a Mosodában tartózkodott, Vivien is úgy döntött, hogy elhagyja a Sufnit. Az udvarra kiállva mutogatta el üzenetét a srácoknak, de vajon kinek szólnak ezek a mozdulatok?

Ginának smink nélkül f*sz feje van?

A Villa fiúi próbálták meggyőzni a szerintük piperkőc lányt, hogy nem kéne annyit foglalkozni azzal, hogyan is néz ki. Gina azonban úgy érezte, a fiúk nem értik meg őt, sőt, szerinte Zsolti sokkal több időt foglakozik magával...

Zsolti:

Míg Gina és Soma a Sufniban "alkotott", addig Zsolti inkább ajánlatot tett a fiúnak, hogy menjenek a szaunába! Somának csak egy gongjába került volna...

Dávid és Zsolti televízióvá változtak

A villalakók megszavazták, hogy kik a Villa legnagyobb színészei, akiknek büntetésből egy fekete dobozt, vagyis TV-t kellett a fejükre húzniuk.

Ki a legnagyobb színész a Villában?

Komoly konfliktus kerekedett Mici és Krisztián egyik feladatából, aminek az volt a lényege, hogy mindegyik villalakó elmondja, szerinte ki a Villa legnagyobb színésze...

TV Maci Villa módra

Zsolti megidézett egy klasszikust, Dávid akciója viszont inkább egy retro tévétornához hasonlított.

Ejha! Valami történt Vivien és Dávid között...

A lány Dávid kezeinek kényeztetését élvezhette a hálószobában. Lehet, hogy Tivy után ő lesz Vivien következő "áldozata"? A mai adásból kiderül!

Tivy búcsúja Somától

Bár a kieső csak Somától köszönhetett volna el, ő mégis azt tanácsolta a többi bajtársának is, hogy szívből játsszák a játékot, ha nyerni akarnak.

Dávid szexuális hormonjait hibernálta a Villa?

Dávid már nagyon ürítene, és bevallása szerint ennyire még sosem volt szexuálisan kiéhezve. Az is kiderült, ha a fiú nagyon stesszes, akkor akár még a munkahelyén könnyít magán, így most önmagát sem érti, miért nem megy a kézimunka...

Mi történik? Nincs elegendő étel a Villában?

Dávid úgy kering a konyhában, mint egy holdkóros. Egyszerűen nem lehet eldönteni, hogy folyton éhes, szimplán zugevő, netán unatkozik, vagy csak mély depresszióba zuhant. Mindenesetre valami nincs rendben…

A fiúk virsli bemutatót tartottak a lányoknak!

Nemcsak a legszexibb diáklányt választották meg a Villában, a hölgyek - közülük is leginkább Vivi - örömére a fiúk is bedobták magukat!

Repülj szalámi!

Így engedte el Dávid a lufira kötött szalámit, amit a jószívű villalakó az éhezőknek szánt, de végül Viviennek okozta vele a legnagyobb örömet!

Mici hangosan élvezte Krisztián ujjait a villalakók előtt

Tivy csak némán tudomásul vette a hálószobai jelenetet, Viviennél azonban elszakadt a cérna. Ugyanis az történt, hogy Krisztiánék az ő jelenlétükben feledkeztek bele ismét egymásba, aminek Mici hangot is adott.

Kvíz – Milyen válaszokat adtak a villalakók?

Elkezdődött az iskolahét a Villában, amit természetesen egy szintfelmérővel indítottak a villalakók. Emlékszel még, hogy miket válaszoltak a tanárok kérdéseire?

Ennyire vannak képben a villalakók az általános iskolás tananyaggal...

Indulhat az iskolahét! Ehhez azonban természetesen szükség van egy szintfelmérőre is. Lássuk, hogyan teljesítettek a villalakók!

Evelin Viviennel, Ati Dáviddal cserélt nyálat

Szájból szájba adogatni egy ping-pong labdát igen nehéz nyálcsere nélkül, ezt Dávid, Ati, Evelin és Vivien is megtapasztalta...

Dávid és Soma kikészítették Ginát

Soma és Dávid kipécézték maguknak Ginát, és elkezdték piszkálni őt, majd Dávid olyat mondott a lányra, amit nagyon rosszul fogadott Gina...

Ati és Dávid meztelenül küzdött a bilincs fogságában

A srácok nagyon örültek, amikor kiderült, hogy egymáshoz lesznek bilincselve. Vajon a fürdőben történt incidens után is lelkesednek a feladatért?

Veszélyzóna: Kinek hol a helye a Villában?

A villalakók saját magukat sorolták be Evelin közelgő Kihívását illetően. A zöldkendős lány úgy véli, mindenki tudta, hogy hol a helye...

Tivy:

A Villa srácai pozitív üzenetekkel bombázták a lányokat. Így Dávidról kiderült, hogy Evelin egyből levette a lábáról, amikor beköltözött, és hogy észrevette, hogy Ginának van feneke. Tivy viszont egészen más szempontokat helyezett előtérbe.

(+18) Gina első cici villantása

A legújabb villalakó is megmutatta bájait, de szerencsére a többiek sem rejtik el a természet adta adottságaikat a kíváncsi tekintetek elől.

Ati a Párbaj tanácsadó?

A srác először Tivynek adott tanácsokat arra az esetre, ha rá kerülne a kendő, majd legjobb villabarátjával, Dáviddal vonult félre a Sufniba, hogy korábbi "pártfogoljával" kapcsolatban megtartsák a kupaktanácsot.

Dávid és Soma dobott egy hátast

Valaki megviccelte a srácokat. Dávid és Soma is a földön kötött ki, miután megpróbáltak az asztalhoz ülni a saját kezük által alkotott remekművekre.

Neked melyik ruhaköltemény tetszett a legjobban?

Újabb kreatív feladatot kaptak a villalakók. Párossával újrahasznosítható holmikból ruhakölteményeket kellett alkotniuk, majd egy divatbemutató keretében felvonulniuk. Lássuk az eredményt!

Ginát bevonnák a fiúk egy gruppenbe

Tivy, Ati és Dávid arról fantáziáltak, hogyan tennék magukévá Ginát, ráadásul mindezt a lány jelenlétében...

Dávid megfenyegette Tivyt

Miután Zsolti és Dávid biciklizéssel járultak hozzá a reggeli elkészítéséhez, Dávid egy komoly kijelentést intézett Tivy felé. Tivynek ezután százszor meg kell gondolnia, hogy mikor szól Ginához...

Döntsd el te, melyik cirkuszi produkció sikerült a legjobban!

Hétfőn kezdetét vette a Cirkusz hét. Peppinó egy hatalmas macskával érkezett a Villába, hogy bejelentse: a villalakók közül fogja kiválasztani a legjobbakat, ugyanis az ő társulata sajnos megszűnt. A lakók egész héten gyakoroltak Mentoraikkal, és teljes gőzzel készültek a szombati előadásra! 

Zseri és Dávid között kiütközött az ellentét

Dávdinak nem mennek olyan jól a gyakorlatok, mint Zserinek, és ez egy kisebb vitát szül köztük. Mici és Krisztián ezzel ellentétben remekül szórakoznak a csirkékkel a paraván mögött...

Heti klasszikusok 7. felvonás - Cirkuszolnak a villalakók

A ValóVilág powered by Big Brother hat hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Zseraldinnak sikerélmény, Dávidnak hullámvölgy

Dávid és Zseri próbákon nyújtott teljesítménye hullámzó, és ez olykor megviseli őket, de azért sikerélményből sincs hiány!

Kiderült, hogy ki milyen szerepet kap a Villa cirkuszban

A cirkusz héten mentorok segítenek a villalakóknak a felkészülésben. Tivy és Ati bohócok lesznek, Vivien és Zsolti légtornászok, Soma lesz az erőember és Gina lesz a partnere, Mici és Krisztián állatidomár lesz, Zseraldin és Dávid zsonglőr, a cirkuszigazgató szerepet pedig Evelein tölti be.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való