Celebklub

Nincs megállás: újabb izgalmas fordulatok a Barátok köztben!

rtl.hurtl.hu

2018. október 29. 8:54

Bátyai Éva az RTL Klub Reggeli műsorában többek között arról mesélt, hogyan élték meg a megdöbbentő jubileumi rész forgatását, illetve azt is elárulta, hogy a sorozatban semmi sem az, aminek látszik.

A gyönyörű színésznő idén áprilisban tűnt fel először a Mátyás király téren, és azóta rendkívül felforgatta a lakók, de leginkább a Berényiék életét. Éva karaktere, Harmath Szonja, aki testvérével, Gergővel már az érkezésük óta bosszút forralnak Miklós, illetve a Kft. ellen. Az október 26-i, azaz a jubileumi rész pedig olyan ütősre sikerült, amire bizony senki se számított.

Láttátok már az ominózus jelenetet? Mutatjuk:

A színésznő elárulta Ramónának és Márknak, hogy a lövöldözős jelenetet egyáltalán nem volt könnyű leforgatni, ugyanis kaszkadőrök segítették a színészeket abban, hogy minél hitelesebb, életszerűbb legyen a pillanat, amikor Nóra elsüti a fegyvert.

„Érzelmileg megterhelő, amikor az embernek fegyvert kell fogni egy másik emberre, ami el is sül" - árulta el Éva.


Viszont az sem elhanyagolható kérdés, hogy most pontosan mi is van Berényi Zoltánnal, ugyanis a nézőket valószínű ez érdekli most a leginkább.

Erről pedig Éva mesélt a Reggeliben!

Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul a Mátyás király tér lakóinak at élete, kattints a videóra!

forrás/képek: Reggeli, Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#történet#kulisszatitkok#kaszkadőr#színészek#bátyai éva#harmath szonja#berényi miklós#Barátok közt#sorozat#Reggeli#lékai-kiss ramóna#lakatos márk

Címlapról ajánljuk