Celebklub

KÉPEKBEN: 20 éves a Barátok közt!

rtl.hurtl.hu

2018. október 25. 16:13

A híres sorozat 1998. október 26-án tűnt fel először az RTL Klub műsorán. A Mátyás király tér lakóit alakító színészek rendkívül cuki fotókkal emlékeztek meg a nem mindennapi évfordulóról.

20 éve indult útjára Magyarország egyik legismertebb sorozata, mely minden hétköznap nézők millióit ültette és a mai napig ülteti le a tévé elé. 1998 óta jó pár szereplő távozott és érkezett a Mátyás király térre, de négy színész – Tihanyi Tóth Csaba, Varga Izabella, Szőke Zoltán, Várkonyi András – a kezdetektől a híres sorozat alapkarakterei.

Tihanyi Tóth Csaba például húsz évvel ezelőtt a születésnapján tudta meg, hogy részese lesz ennek a napi sorozatnak, melyről akkor még azt gondolta, nem lesz hosszú életű.

A színészek szinte már családtagok, hiszen a forgatásokon rendkívül sok időt töltenek el egymással és a készítőkkel, így nem csoda, hogy megható fotókkal emlékeztek meg a Barátok közt 20. évfordulójáról.

Kiss Péter Balázs azt írta, hogy hat évvel ezelőtt, amikor bekerült a produkcióba, nem gondolta volna, hogy ennyi jó emberrel fog majd együtt dolgozni.

„20 éves a Baràtok közt!!!! 🎂 🙏Isten éltesse ezt a produkciót, amitől olyan sok jòt kaptam!6éve amikor bekerültem (lásd a képen 😀) Még nem gondoltam volna, hogy ennyi jò ember dolgozhat egy munkahelyen, és hogy a kollégàim a baràtaim is lehetnek. Ma màr tudom, hogy létezik ilyen. 😍Köszönjük Nektek, hogy néztek minket! Ez a 20év bizony a Ti és a mi közös sikerünk.A mai buli utàn készülünk a következő 20asra!!! 😀✌️”
 

Józan László is nagyon hálás az elmúlt öt évnek.

„Ma lett 20 éves a Barátok közt! Közel 5 évig voltam ennek a csodálatos csapatnak a tagja!❤ Köszönöm! Jó volt veled Hajnal János😊”
 

De nem felejtette el a nagy napot Nyári Dia sem!

„Ma 20 éves a Barátok Közt💙❤️🎂Isten éltesse sokáig, azt a produkciót, aminek nagyon sok mindent köszönhetek. Életem egyharmadát a Mátyás Király téren töltöttem. Nagyok sok barátot, élményt kaptam. Igazából egy második családot. Nekem ez a négy srác voltak kisfelnőtt korom meghatározó emberkéi, akiktől rengeteg mindent tanultam. Nagyon sok időt töltöttünk együtt...mennyi hülyeség, mennyi buli, mennyi könny és nevetés🤦🏼♀️💖 köszönöm ezt a nyolc évet. Folyt köv.🥂🎂(Jaaa Kittivel meg közben anyukák lettünk, pedig mintha csak tegnap feküdtem volna be Kertész Géza ágyába.)😅”
 

Mi sem szeretnénk kimaradni a sorból:

Boldog születésnapot kívánunk! 💙❤️🎂

FONTOS! A holnapi jubileumi dupla részről le ne maradjatok! Itt az előzetes:

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#jubileum#20 éves barátok közt#színészek#képek#posztok#kiss péter balázs#nyári dia#józan lászló#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk