Celebklub

A Barátok közt színésznői árva kutyusokon segítettek!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 3. 13:12

A híres sorozat szereplői most pórázra cserélték a szövegkönyvet és kifutóra a stúdiót. Görgényi Fruzsina és Mezei Léda egy jótékonysági divatbemutató sztárvendégeiként léptek a színpadra.

Fiatal dizájnerek fogtak össze, és rendeztek egy jótékonysági divatbemutatót, annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a felelősségteljes állattartásra. A rendezvényen a Vigyélhaza Alapítvány árva kutyusai is részt vettek, sőt a kis négylábúak a Barátok közt két színésznőjének az oldalán vonulhattak fel a kifutón.

A sorozat Gigijétől egyáltalán nem áll távol sem a modellkedés, sem a felelős állattartás. Fruzsina elárulta, már négyévesen manökenstúdiúba járt, illetve több négylábúja is van otthon, így örömmel fogadta a nem mindennapi feladatot, és boldogan vonult végig a kifutón.

„Nem kizárt, hogy én is hazaviszek a két cicához egy kutyát” – mondta Fruzsina.


Léda is azonnal elfogadta a felkérést, hiszen az ő szívügye is a felelős állattartás kérdése. Jelenleg még nincs kiskutyája a színésznőnek, de ahogy elnézzük, valószínűleg hamarosan lesz.

Ha kíváncsi vagy arra, melyik Barátok közt színész látogatott még el a divatbemutatóra, nézd meg a Story Extra videóját!

forrás/képek: Story Extra, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#kutyusok#árvák#divatbemutató#színésznők#görgényi fruzsina#mezei léda réka#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk