Celebklub

Pribelszki Norbert: „A fenekekért odavagyok!”

rtl.hurtl.hu

2018. július 31. 10:39

Megkérdeztük a Barátok közt színészeit, mit néznek meg először a másik nem képviselőin, és mit tartanak vonzónak első látásra. Nyugodtan állíthajuk, hogy izgalmas válaszok születtek...

Azt mondják, hogy egy pillantás akár felér egy érintéssel, de azt is, hogy a tekintet rengeteg mindent elárul az emberről. De mégis mi az, amit elsőre észreveszünk valakin, mi az, amit legelőször figyelünk meg a másikon? A Story Extra stábja pont erre volt kíváncsi, vagyis arra, hogy a híres sorozat szereplői mi alapján találnak vonzónak valakit.

Mezei Léda: „Először a szemüket nézem meg a férfiaknak, nem a feneküket. (…) Sokat elárul egy tekintet.”

Görgényi Fruzsina: „Először a férfiakon azt nézem meg, hogy mennyire tudnak táncikálni. Igazából soha nem szoktam előre megnézni őket. A titokzatos srácokat nagyon szeretem.”

Pribelszki Norbert: „Általában először a nőknek az arcát szoktam megnézni, ezenkívül nagyon fenék párti vagyok. Az sosem érdekelt, hogy egy nőnek mekkora melle van, de a fenekekért odavagyok.”

Ha kíváncsi vagy a teljes riportra, akkor nézd meg a Story Extra videóját!

forrás/képek: Story Extra

#Celebklub#rtl#RTL Klub#vonzalom#kisugárzás#külső#első látásra#pribelszki norbert#görgényi fruzsina#mezei léda réka#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk