Celebklub

Nyári Dia utolsó forgatási napja megviselte a Barátok közt színészeit

rtl.hurtl.hu

2018. július 9. 13:19

Holmann Hanna drámai búcsúja nemcsak a nézőket viselte meg, hanem a sorozat szereplőit is.

Nyári Dia egyik legcsodálatosabb szerepére készül most, ugyanis párjával az első babájukat várják. Mivel a sorozatbeli karakter nem vár gyermeket, a forgatókönyvírók úgy döntöttek, a fiatal lány egy súlyos baleset – deréktól lefelé lebénul – követően elhagyja a Mátyás király teret.

Mivel Dia utolsó jelenetei igen drámaira sikerültek, nemcsak a színésznőt viselte meg a forgatás, hanem közvetlen kollégáit is.

„Szomorú volt, úgyhogy kicsit nehezebben mennek ezek a jelenetek ilyenkor, amikor az ember megízlel minden szót” – árulta el Kiss Péter Balázs.
 

A szereppel ellentétben szerencsére Dia nagyon jól van, élvezi a terhesség minden percét, és párjával már alig várják, hogy közös életük egy új szakaszba lépjen.

„Biztos, hogy nagyon fog hiányozni maga a terhesség, minden héten csináltunk egy képet. Nekünk ez fontos volt, hogy megörökítsük ezt az egész folyamatot emlékként. (…) Fura lesz, hogy vége lesz, de nyilván jön valami új, ami nagyon jó dolog megint.”

 

A színésznő közben azt is elárulta a Fókusz kameráinak, hogy pontosan mit is érezetek akkor, amikor kiderült, hogy nem kislányuk lesz. Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg a videót!

Képek: Facebook
#Celebklub#RTL Klub#rtl#forgatás#búcsú#anyaság#karakter#színészek#sorozat#Barátok közt#Fókusz#nyári dia#kiss péter balázs#mérai katalin

Címlapról ajánljuk