Celebklub

VV Kinga hamarosan kisfiús anyuka lesz!

rtl.hurtl.hu

2018. június 11. 16:00

A valóságshow egykori játékosa régen maga mögött hagyta a hisztiket, helyette csak rengeteg örömkönny maradt. Kisfia nemsokára érkezik, Kinga pedig beavatott minket a kismamaság titkaiba.

Kutai Kinga rengeteget változott mióta először megismerhette őt a ValóVilág közönsége. Megtudta, hogy édesanya lesz és átrendeződött körülötte a világ. Az érzékenysége persze nem tűnt el, azonban a rengeteg kiborulás és hiszti helyett most már a túlcsorduló boldogságtól csuklik el folyton a hangja.

„Nagyon boldog vagyok, és nem történhetett volna jobb dolog az életemben, mint ő!”


Akármikor gondoljon is a kisfiára, a könnyeivel küszködik. Sosem gondolta volna, hogy ennyire szerethet majd valakit, ez az érzés pedig csak egyre erősödik, ahogyan növekszik a hasában a kisfia, Benet. Persze, a büszkeségét ő sem tudja magában tartani, ezért rengeteg képet posztol egyre jobban gömbölyödő pocakjáról.

Nemcsak a hisztijei koptak ki a mindennapjaiból, de a régi önzőség is elmúlt már. Régebben sokat küszködött a kilóival, állandóan a külseje tökéletesítése volt a célja, mostanra ez semmivé lett. Eddig 10 kilót hízott a terhessége alatt, és egyáltalán nem zavarja: a pici az első mindenben és az ő egészsége.

Az egykori villalakó tudatosan készül az anyaságra, ennek megfelelően él és vásárol, persze vele is előfordult már, hogy az eredetileg kitűzött célokon változtatott a baba. Ilyen volt például a szülés maga. Hogyan szeretné? Mennyire retteg tőle?

A Story Extrának őszintén mesélt a terhesség legszebb és legnehezebb részleteiről:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#vv#vv kinga#kutai kinga#baba#terhesség#várandós#könnyek#öröm

Címlapról ajánljuk