Műsorújság
RTL Most

VV Kinga sírt a boldogságtól: édesanya lesz!

A ValóVilág egykori játékosa régen maga mögött hagyta hisztis, drámázó énjét, hiszen már szerelmével tervezik a közös jövőjüket. Ráadásul most éli élete legszebb időszakát, hiszen közös babájukat hordja a szíve alatt.

Elszaladtak az évek, hiszen VV Kingát még 2011-ben ismerhette meg a közönség, amikor is a Cselszövők kategóriájában bejutott a Villába. Akkor nem egy hisztis drámáért volt felelős odabent, folytak a könnyek és nem egyszer balhézott össze a többiekkel. A könnyek és az érzelmes oldala azóta is megvan, azonban a hisztiket inkább nyugalomra és kedves kis pityergésre cserélte.

Mióta megtudta, hogy várandós, rengetegszer eltörött nála a mécses:

„Nagyon sírós lettem a terhesség alatt. Amikor meghallottam a szívdobogását, az is ilyen elképesztő pillanat volt… Tényleg, a női létnek ez a legnagyobb csodája! Ennél jobb dolog tényleg nem is történhetett volna velem.”
 

Párjával ugyan még nincsenek olyan régen együtt, de már az első pillanattól kezdve beszélgettek róla, hogy milyen jó is lenne már, ha egy kisbaba is lenne az életükben. A tervezett apróság pedig útra is indult, és már anyukája pocakjában növekszik.

Sőt, már az is kiderült, hogy kisfia lesz!

Nem Kinga az egyetlen hazai híresség, aki babát vár: nemrég a Barátok közt színésznője, Nyári Dia is bejelentette, hogy vőlegényével közös babájuk lesz.

A külföldi sztárvilágban is folyton jönnek a picik, legutóbb Kylie Jenner újszülött kislánya bolygatta fel az internetet, hiszen az első róla (pontosan apró kis lábáról) készült kép rekordokat döntött az Instagramon.

Adam Levine, a Maroon 5 énekese is hamarosan kétszeres édesapa lesz.

Orlando Bloom exe is várandós, Kirsten Dunts mesés fotósorozattal mesélte el a nagy hírt, de például Alec Baldwin is újra apuka lesz közel a 60-hoz.

2018 is tele lesz örömhírekkel, boldogsággal és tündéri babákkal!

#együttsikerül #maradjotthon