Celebklub

Palvin Barbiék idén is meghódítják Cannes-t!

rtl.hurtl.hu

2018. május 18. 14:43

Újra kitört a Cannes-láz, hiszen május 8-a óta minden a filmes eseményről szól a Francia Riviérán. Szerencsére, a magyar modelljeink is tündököltek a vörös szőnyegen, nem is akárhogyan.

Palvin Barbi már évek óta állandó résztvevője az előkelő filmes eseménynek, akárcsak Mihalik Enikő, akit valószínűleg még kedvesebb emlékek kötnek ide. Állítólag itt jött össze újdonsült szerelmével is.

A gyönyörű modellek idén is ellátogattak a neves gálára, ahol mindketten csodás estélyikben bűvölték el a fotósok és természetesen a nézelődők hadát.

Barbi tavaly ebben a ruhában ragyogott:

Idén pedig egy fekete, mélyen dekoltált ruhát kapott magára, ami nemcsak felül, de alul is eléggé sokat mutatott a csodás alakjából:

Enikő ehhez képest egy sokkal királylányosabb darabot választott: púderszínű, masnis csodában vonult végig egy jótékonysági eseményen.

 

A post shared by Eniko Mihalik (@eniko) on


Noha, a lányoknak sikerült megtalálniuk a tökéletes ruhákat, ezt nem mindenki mondhatja el magáról. A szigorú dresscode-nak mindig meg kell felelnie a meghívottaknak, de még ezek a szabályok sem biztosíthatnak arról, hogy sikerül ízlésesen felöltözött sztárokat lencsevégre kapni.

A Reggeli házigazdái pont emiatt is vették górcső alá a legemlékezetesebb cannes-i ruhakölteményeket, amiket Holdampf Linda segített kielemezni.

Persze, mivel az egyik legelismertebb filmes díjátódóról beszélünk, azért nem minden szól a külcsínről és a pompáról, hiszen a programban bemutatott filmek közül bizony a legjobbakat minden évben díjazzák. Ráadásul idén is akadt magyar film az egyik szekcióban.

Vajon ki viszi el az Aranypálma díjat? Vajon melyik választja majd ki a Cate Blanchett vezette zsűri?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#cannes#palvin barbara#mihalik enikő

Címlapról ajánljuk