Műsorújság
RTL Most

Ki lehet Mihalik Enikő titokzatos barátja?

A modell nemrég ünnepelte a 30. születésnapját, rengeteg a munkája, divattervező álmokat szövöget, és eközben még a szerelem is újra rátalált. A rejtélyes fiúról végre már képet is láthatunk!

Mihalik Enikő körül folyton zajlik az élet! Fotózásról-fotózásra jár, éli az átlagos életét New York-ban, ahol az állandó munka mellett kutyát sétáltat, kávézgat, bankba jár – intézi élete apró-cseprő ügyeit.

Azonban hiába van csúcson a karrierje, a modell nem éri be ennyivel, ő máris előre gondolkodik! Így a megszokott, nyugodt new yorki élete egy kicsit átalakulhat , hiszen úgy tervezi, több időt fog kis hazánkban tölteni (hogy divattervezőként is megvethesse a lábát a szakmában). Ez viszont újra egy távkapcsolatot hozhat az életébe?

A Fókuszban már mesélt új párjáról, akivel – az előző kapcsolata után – nagyon boldogan éli meg, hogy egy városban laknak. Vége a folytonos utazgatásoknak, hogy együtt lehessen a kedvesével. Legalábbis jelen állás szerint, de mi lehet itt később?

Ez még valószínűleg nagyon a jövő zenéje, az viszont már kevésbé, hogy az utalgatások és sejtelmes mosolyok után végre egy képet is láthatunk a párról! Enikő ugyanis Instagramján osztott meg egy igazán romantikus kis fotót, amin éppen kedvesével adnak csókot egymásnak!

Nézzétek:


Enikő korábban egy focistával járt, Matthias Jorgensennel, akivel még Párizsban ismerkedtek meg, és hivatalosan 2014 nyarán vállalták fel, hogy együtt vannak. A kapcsolatnak valószínűleg még 2015 végén intettek búcsút.

Azóta viszont új szelek fújnak, és az interjúkban is jól látszik a modellen: hiába próbál minél kevesebbet mondani jelenlegi párjáról, fülig ér a szája, amikor róla mesél.

Kíváncsian várjuk, hogy a szexis fotók és az úti beszámolók mellett mikor látunk újabb képet a szerelmesekről! Arra pedig pláne, hogy mikor tudhatjuk meg konkrétan, kit is szeret Magyarország egyik legnagyobb büszkesége!

Érdekelnek a modell jövőbeli tervei? Akkor lesd meg a Portrét, amiben a békéscsabai lány Barabás Évinek mesélt az életéről:

#együttsikerül #maradjotthon