Celebklub

Emlékszel, mi történt Alexával és Klaudiával?

rtl.hurtl.hu

2018. március 20. 16:11

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, valamint a 2017-es Survivor ötödik túlélője is maradandó élményeket szerzett és nyújtott decemberben, a dzsungelben. Így ma, március 20-án, Klaudia és Alexa napján elevenítsük fel együtt ezeket a pillanatokat!

Klaudia Kabátról: ˝Ránézek és röhögnöm kell˝ - így indult minden. Habár elutasítónak tűnt elsőre a lány, itthon mégis felütötte a fejét a zöldszemű szörny, ugyanis Róka Adrienne féltékeny lett Kabát és Klaudia „kapcsolata” miatt. Nem is csoda, hiszen még egy költemény is született a „románcról”.

 

A második emlékezetes pillanata az volt, amikor csalódott és szomorú volt a dzsungel-demokrácia miatt:


Klaudia egyszerűen nem bírta visszafojtani a könnyeit, amikor megtudta, hogy Gabo és Kabát újra bevezették a demokráciát a táborban. A szőke lány szerint ez fejetlenséghez fog vezetni, márpedig ő nem bírja a káoszt.

 

 

A felsorolásból nem maradhat ki az az ominózus eset sem, amikor répát csentek Kabáttal az éj leple alatt. Természetesen ez a bűn nem maradhatott megtorlatlanul! Újabb kísértéssel kellett szembenézniük:

Ha már túlélés és dzsungel, akkor mindenkinek eszébe jut a rovarevés is. Ez a Csótánykirálynőnek abszolút nem okozott gondot. A gyomorforgató pókerpartin és a hátalomátvételt jelentő bogarazáson is jól teljesített.

 

És most térjünk át Alexára! A 4. napon ereszkedett le a kút mélyére, hogy összegyűjtsön annyi élelmet jelentő sárga csillagot, amennyit csak tudott. A lánynak kemény megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie, de irigylésre méltó volt a kitartása. Viszont az állat harapása után kimondta a megváltást jelentő mondatot: Celeb vagyok, ments ki innen!

 

 

Egy héttel később azonban sokkal szerencsésebb helyzetbe került, ugyanis akkor nem neki kellett a hüllőkkel teli telefonfülkében válaszolni a kvízkérdésekre. Alexa csak tolmácsolta a feladványokat Kabátnak.

 

 

 

Végül pedig a hangját is kiereszthette egy speciális tartályban, ahol festék és csirkebél is landolt a nyakában, hogy ne legyen olyan könnyű dolga:

 

A dzsungelkaland óta Kaludia a Survivor casting csapatát erősíti, Alexa pedig elindította saját vlogját.

Boldog névnapot kívánunk, csajok! 😘 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#halász klaudia#koholák alexa#Celeb vagyok, ments ki innen!#dzsungel#névnap#best of

Címlapról ajánljuk