Celebklub

Nézettségi rekordot döntött a „Jön a baba Hadas Krisztával” harmadik évada!

rtl.hurtl.hu

2018. február 7. 16:12

Az RTLII-n futó dokusorozat egyszerűen letarolta a szombat délutáni idősávban futó műsorokat, megtöbbszörözte a csatorna nézettségét abban az időszakban. A legújabb epizódok számtalan fordulatot, izgalmat, könnyeket, megható jeleneteket, és felejthetetlen pillanatokat tartogattak.

Hadas Kriszta, a műsor főszerkesztőjének egyedülálló sorozata a mostani évadban 10 család életét követte végig, és 11 baba születésnél volt jelen. A történtek között olyan édesanyák is bemutatkozhattak, akiknek egyáltalán nem habos-babos az életük, sőt! A készítők, Kriszta és Kéky Kira arra törekedtek, hogy egy-egy epizódban a csodálatos pillanaton, vagyis a szülésen kívül az odáig vezető utat is megismerhessék a nézők.

„Engem nem csak maga a szülés, hanem elsősorban az odáig vezető út érdekelt. Az, hogy milyen egy rémes, bántalmazó házasságból menekülve új életet kezdeni. Hogy miként lehet túlélni az elvesztett babákat és újra bízni, hogy lombikkal még lehet. Kibírja-e egy házasság a gyermekágyi depressziót. Szabad-e egy komplett családot borítani az új szerelemért. Mi vezet odáig, hogy mire lassan mindenük megvan, a harmadik gyereknél válnak, és már szólni se bírnak egymáshoz. És nyolc gyerek után miért vállalják be a kilencediket is" – árulta el Hadas Kriszta.
 

Mivel egy baba világra jöttét néha nehéz pontosan előre megjósolni, így a 2 fős stábnak folyamatos készenlétben kellett lennie, hiszen ha jött a baba, akkor bizony oda kellett érniük. Az emlékezetes időszakra Hadas Kriszta így emlékszik vissza:

„És most engedjetek meg nekünk egy kis önfényezést. Kéky Kira szerkesztőtársammal augusztustól karácsonyig vigyázzállásban aludtunk, hisz az előtörténetek forgatása után bármikor jöhettek a babák. Volt, hogy szülői értekezletet settenkedve; iskolai karácsonyi ünnepséget sírva; beteg gyereket lelkiismeret furdalással küszködve kellett otthagynunk, mert a babák nem vártak.”


Hogy összeálljon egy-egy csodálatos történet, ahhoz rengeteg utómunkára is szükség volt, ami egyetlen epizódnál „minimum 7x15 órás kevésbé látványos, otthon a laptop előtt macinaciban végzendő munkát igényelt.” Nem is beszélve az operatőrök – Benke Ottó, Rácz Balázs – és a hangmérnökök – Botházi Csaba és Szalay Tamás – munkájáról, de meg kell említenünk Szirti Aninát, a vágót, és Máté Kriszta, producert is, mert ha ők nincsenek, akkor nincs „Jön a baba” sem.

A sorozat nagyszerűségét az is mutatja, hogy a műsor Facebook-oldalán nem egy olyan édesanya mondott köszönetet a készítőknek, akik a harmadik évad szereplői voltak.

„Köszönjük, hogy egy éjszaka miattunk is vigyázzállásban aludtatok és ennek a szuper izgalmas évadnak mi is a részesei lehettünk kívülről -belülről! Szerettünk Veletek forgatni, együtt szülni és együtt izgulni a másik 9 családért.  😊 Profi csapat vagytok, akik szívvel lélekkel készítitek ezt a nem mindennapi műsort! Kellemes családi pihenést, feltöltődést kívánunk!”


Habár véget ért az idei évad, Hadas Kriszta elárulta, hogy miközben Kéky Kirával és egy ennél jóval nagyobb csapattal már a „Keresem a családom!” következő évadán dolgoznak, reménykednek abban, hogy még az évben nekikezdhetnek a „Jön a baba” negyedik évadának.

Úgyhogy az év második felében szülők készülhetnek, ha jön a felhívás! A műsor Facebook oldalán pedig addig is sok kulisszatitkot és videót találnak a nézők!

Ha lemaradtál a "Jön a baba" részeiről, az RTL Moston vissza tudod őket nézni!

A "Keresem a családom!" következő évada pedig hamarosan folytatódik!

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#nézettség#rekord#doku-reality#család#születés#történet#megható#készítők#stáb#hadas kriszta#kéky kira#jön a baba hadas krisztával!#rtlii

Címlapról ajánljuk