Celebklub

Fördős Zé mindent maga mögött hagyott!

rtl.hurtl.hu

2017. december 15. 8:27

A Konyhafőnök zsűritagja magányos kalandtúrára ment Dél-Amerikába, azon belül is Patagóniába. Az extrém körülményekről azóta már posztolt is, de nézzük, hogyan készült fel a nagy kalandra.

Zéről már jó ideje tudjuk, hogy az extrém sportok szerelmese: a siklóernyőzésre, a falmászásra, a biciklizésre, sőt a futásra sem mond soha nemet. Legújabb szenvedélye pedig a via ferrata, ami lényegében annyit jelent, hogy előre felszerelt hegyi utakat jár be fémdrótokon lógva a semmi felett vagy éppen lépcsőkön, létrákon.

Ezeket az élményeit pedig mindig megosztja a követőivel az Instagramon, ahol egy-egy képétől még a hideg is kirázhat bárkit.

 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on


Most pedig újabb kalandra adta a fejét, ráadásul egyedül, Patagóniába utazott, hogy egy kicsit kikapcsolhasson, meditálhasson. Persze, nem az elvonulás volt a legfőbb célja, inkább maga a kaland.

„Helloooka gyerekek, üdv mindenkinek Patagóniából! Az utóbbi négy napban kb. 80 km-t toltam le egyedül, brutál helyeken, gleccseren, folyókon át, hágókon keresztül, eszméletlen ez a vidék!! Imádom, de azért hiányoztok!!” – írta az oldalán.

De még mielőtt maga mögött hagyta volna hazánkat, a Story Extrának mesélt egy kicsit a felkészülésről.

Egy ilyen több napos túrára – december 24-én érkezik majd vissza – ugyanis mindenképpen nagy gonddal kell előkészülni, nemcsak a felszereléseket szedte össze, de még külön expedíciós célra készített szárított ételeket is bepakolt a zsákjába.

Azóta persze már nyakig elmerült Patagóniában, ahol – mint az alábbi videó is bizonyítja – nem lehet egyszerű sátorban aludni. Nézzétek csak, milyen egy átlagos este:

 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on


Persze, az extrém helyzeteken kívül az új ízekért is igyekszik minél messzebb elmenni: rengeteg helyen járt már a világban, így például eljutott Brazíliába, Mexikóba, Ausztráliába, Costa-Ricára és Dél-Afrikába is. Legutóbb Vietnámba és Kambodzsába látogatott el, ahol beleásta magát az utcán készített ételek és a helyi különlegességek világába, de Olaszország is ott figyel a nemrég meglátogatott országai listáján.

Itt hosszabban is megnézhetitek, hogyan mesélt a zsűritag utazós gasztro-élményeiről:

Arról pedig ne feledkezzetek meg, ha ég bennetek a vágy, hogy ti is megküzdjetek a következő Konyhafőnökben, akkor itt jelentkezhettek is!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#fördős zé#A Konyhafőnök#utazás#patagónia#kaland#élmény#gasztronómia

Címlapról ajánljuk