Műsorújság
RTL Most

Új műsorral jelentkezik Fördős Zé!

A sorozatban egyszerű, „megúszós” kaják receptjeit mutatják majd be, vasárnaponként az RTL Klubon.

Fördős Zé nem unatkozik az utóbbi időben, az biztos. Nemrég fejeződött be az RTLII-n a Konyhafőnök Junior, a Konyhafőnök VIP második szériája pedig most fut az RTL Klub műsorán. Emellett a műsor zsűritagjának új könyve is hamarosan megjelenik, a hab a tortán pedig úgy tűnik, az új műsora, a Zé magazin lesz.

A főzőműsorban olyan receptekkel ismerkedhetnek meg a nézők, melyek elkészítése egyszerű, a végeredmény pedig csupa ínycsiklandozó finomság lesz! A gasztrobloggertől nem állnak messze az ilyen "megúszós" receptek, legújabb könyve témája is ez lesz, és akik követték az eddigi műsorait, azok már tudhatják, hogy Zé hitvallása az, hogy „legyünk lazák, és főzzünk egyszerűen”, ezt pedig ezúttal sem fogja meghazudtolni.

Zéről egyébként köztudott, hogy az extrém sportok szerelmese, és semmi sem állítja meg őt, ha új ízek és receptek kipróbálásáról van szó. Járt már Mexikóban, Olaszországban, de Kambodzsa és Dél-Afrika konyháját is felderítette már, szóval lefogadjuk, hogy legújabb műsorában is találkozunk majd néhány ínyencséggel!

A Zé magazin vasárnaponként, 12:30-kor lesz látható az RTL Klubon!

Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy a celebek miket varázsolnak a konyhában, akkor ne maradj le a Konyhafőnök VIP 2-ről, minden nap 18:55-kor az RTL Klubon.

Legnézettebb videók