Celebklub

Íme a 2017-es American Music Awards nyertesei!

rtl.hurtl.hu

2017. november 20. 14:05

Tegnap este adták át az American Music Awards díjakat, ahol a sztárok sorra nyerték el a kitüntetéseket, ráadásul lélegzetelállító produkciókból sem volt hiány!

Vasárnap éjszaka 45. alkalommal csillogtak a hírességek a gálán, ahol a vörös szőnyeges bevonulás után a díjátadásra is sor került. Bruno Mars egyértelműen tarolt a nagyszabású ceremónián: összesen hat díjat nyert, többek között Az év művésze, Az év videója és Az év albuma kategóriákban győzedelmeskedett!

Az év büszke női előadója Lady Gaga lett, az Imagine Dragons pedig Az év együttese trófeáját vehette át. Sőt,  Beyoncé, Shakira, Shawn Mendes és Niall Horan is kitüntetésben részesült, a bandák közül pedig a Coldplay és a Linkin Park sem ment haza üres kézzel!

Az év dala persze nem is lehetett más, mint a Despacito!

 

A post shared by American Music Awards (@amas) on

Természetesen az impozáns fellépők is egymást követték a gigantikus színpadon. Pink és Kelly Clarkson az Everybody hurts című dallal csaltak könnyeket a szemekbe, ráadásul a Több mint testőr világhírű főcímdalát ezúttal Christina Aguilera énekelte el.

Gratulálunk az összes nyertesnek, és küldjük minden kedves CelebKlub-olvasónak az év legjobb albumának címadó dalát! Perdüljetek ti is táncra:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#bruno mars#linkin park#imagine dragons#pink#kelly clarkson#lady gaga#christina aguilera#beyoncé#shakira#díjátadó#zene#coldplay#despacito

Címlapról ajánljuk