Celebklub

Igent mondott a gyönyörű műsorvezető!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 12. 17:00

Tücsi élete egy cseppet sem mondható unalmasnak. Amellett, hogy videóblogot indított, párja is feltette számára a kérdések kérdését. A szépséges modell persze egy percig sem habozott a válasszal!

Csütörtök este a budai várban kérte meg kedvese Aryee Claudia kezét. A válogatott jégkorongozó, Sofron István és a szépséges Tücsi több mint egy éve alkotnak egy párt és a mai napig fülig szerelmesek egymásba. A mesébe illő eljegyzésen a szépséges műsorvezető természetesen igent mondott!

 


Ám más változás is történt Tücsi életében az elmúlt időszakban. Rajongói legnagyobb örömére elindította ugyanis videóblog csatornáját:

„… folyamatosan különböző izgalmas témákkal készülök Nektek. Lesznek persze kifejezetten csajos témák, de lesz utazás, kapálás, sport, egészséges táplálkozás és persze nagyon sok móka, amolyan Tücskös stílusban!”


A nyáron Kiss Ramóna ujjára is gyűrű került. Az X-Faktor műsorvezetőjéről idén februárban jelentek meg az első cikkek, hogy egymásra találtak a Veszprém és a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítójával, Lékai Mátéval.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!
 

Képek: Facebook
#Celebklub#RTL Klub#rtl#tücsi#eljegyzés#szerelem#meglepetés#lékai-kiss ramóna#vlog#vlogger#videóblog

Címlapról ajánljuk