KERESÉS search-close

TÜCSI

Találatok a "TÜCSI" keresőkifejezésre:

ÚJABB KERESÉS:
Celebek:
Teljes adások az RTL MOST-on:
Story Extra 2018-09-24 2018.09.24.
Kisfiú vagy kislány? - Tücsi és válogatott jégkorongozó kedvese először a Story Extrában mesél az első...
Story Extra 2018-08-30 2018.08.30.
Cirkuszkirály - Ifjabb Richter Józsefet a Balatonnál értük utol. A világ legfiatalabb cirkuszigazgatója a...
Story Extra 2018-08-29 2018.08.29.
Utazás gyerekkel - Gyulai Vikiék már rutinos utazók. Megtudhatják, hogy szoktak felkészülni a babával együtt....
Story Extra 2018-08-23 2018.08.23.
Mindig a kedvében jár - Delhusa Gjon szerelme mindent megad a párjának a hétköznapokban. De vajon ennek a...
Story Extra 2018-08-08 2018.08.08.
Örökmozgók - Tücsi és párja, Sofron István egy év alatt eljegyezték egymást, nyaraltak Balin és hatszor...
Rövid videók:
Tücsinek már csak két hónapja van felkészülni

A vlogger és műsorvezető a hetedik hónapban van, eddig tízszer költöztek a párjával, Sofron István, profi jégkorongossal. Tücsi már kipakolni sem hajlandó a dobozokból, de nemrég vettek egy épülőben lévő családi házat.

Flörttel el lehet terelni a zsűri figyelmét?

Egy csinos nő vajon elterelheti Fördős Zé figyelmét, ha a zsűrizésről van szó? Tücsi bevetette magát és csipkés ruháját...

Tücsi belelkesült Dobó Ági sikere láttán

Tücsi és Ági nagyon jó barátnők, így nem meglepő, hogy Tücsi is szerette volna megmutatni magát a konyhában. Nem is áll messze tőle a főzés, pláne a tálalás, ami az egyik legnagyobb szenvedélye.

Leteszteltük Tücsi tudását a kisbabákról

A várandós műsorvezető a nagy kismama kvízen bizonyította, mennyire van felkészülve gyermeke érkezésére.

Tücsi nem volt jó fej az első 12 hétben

A műsorvezető mesélt a babavárásról, annak nehézségeiről és arról, mi változott meg benne az első trimeszterben.

Kisfiú vagy kislány: Tücsi és párja egy fiú vagy lány bulin tudja majd meg az eredményt!

Csütörtökön elsőként lepleztük le Tücsi és válogatott jégkorongozó kedvese nagy titkát: végre kisbabát várnak. Most pedig eláruljuk a részleteket is! Tücsi és Sofi meséltek nekünk az első trimeszter megpróbáltatásairól,...

Tücsi és Sofi életük eddigi legboldogabb szakaszába lépett

Március végére háromtagú lesz a „Muki család” – ahogyan magukat nevezik. Ezt a fantasztikus hírt pedig velünk osztották meg először! Egy családi fotózásra kísértük őket, ahol kiderült, hogy a kismama majd kicsattan, a...

Vágatlanul Sofinál!

A válogatott jégkorongozó azt is elmondta, hogy mi zavarja legjobban őt szerelmében, Tücsiben.

Váratlanul toppantunk be Tücsiékhez

A vlogger Tücsi épp a balatoni nyaralójukban pakolta össze az utolsó dobozaikat, amikor váratlanul bekopogtunk hozzá. Teszteltük a fizikai erőnlétét és az énekhangját is.

Jöhet az esküvő Tücsiéknél

Kevesebb, mint egy év múlva, jövő júliusban összeházasodik Tücsi és Sofron István. A pontos részleteket még nem találták ki, de néhány dologban már megegyeztek.

Tücsi és a szexi kongázás

Aryee Claudia Dedei a Szigeten ismerkedett a szenegáli hagyományokkal. A vlogger hajat fonatott és a különleges dobot is kipróbálta.

Tücsi és Rozina egymásra talált!

Tücsi mesélt nekünk arról, hogyan telik a nyara, és kapcsolatáról is - Rozinával viszont egymásra találtak, méghozzá Rami kárára!

Tücsi és párja igazi örökmozgók

Mozgalmas egy év van Tücsi és párja, a jégkorong-válogatott Sofron István mögött. Megvolt az eljegyzésük, nyaraltak Balin, hatszor költöztek - tengeren innen és túl.

Tücsi balesetet szenvedett külföldön!

Tücsi és párja, Sofron István Balin nyaralt, a kikapcsolódást viszont váratlan esemény zavarta meg... A részletekről ők meséltek nekünk!

Megvan Tücsi esküvőjének időpontja!

Tücsi és párja nemrég olyan videót posztolt, ami alapján úgy tűnt, egybekeltek. Később kiderült, hogy ez nincs így, a Reggeliben viszont elárulták, mikor kerül sor a jeles alkalomra!

Hogyan házimunkáznak a sztárok?

Egy kutatás szerint a háztartási feladatok közül a mosogatáson vitatkoznak legtöbbet a párok. Ez jelentősen befolyásolhatja a kapcsolat élettartamát, hogy a férj és a feleség miként osztja meg egymás között a...

Színesbőrűként Magyarországon - Mit tapasztalt Tücsi?

Kiábrándító és megdöbbentő élményben volt része Csepregi János írónak, aki egy buszon utazott a fővárosban és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy barna bőrű lányt hangosan szidalmaztak... Tücsi pedig gyermekkorából...

Daráljuk be a gagyi jelmezeket!

Holdampf Linda stylist ezúttal farsangi jelmezekből csipegetett Tücsivel, Ramival és Tibivel. Daráltak rendesen!

Tücsi kapósabb, mint Rami?

Matics Zsolt teljesítmény tréner és Tassi Attila autóversenyző volt vendégünk, akik tesztelték Tücsi, Rami és Tibi reakcióidejét. Vajon ki kapta el gyorsabban a teniszlabdát?

Tücsi csokis-körtéjétől mindenkinek leesett az álla!

Tücsi csokigolyókat és körtét kapott alapanyagként a Kifőzdében - amit ezekből összehozott, attól ledöbbentek a többiek... No de azért, mert finom volt, vagy azért, mert nem?

Tücsi feladta az álmait párja miatt?

Tücsi sportoló barátnőként nem csak rengeteget utazik, hanem sokmindenről le is kell mondania. Tibi pedig rá is kérdezett, hogy feladta-e az álmait párja miatt. Tücsi válasza több mint frappáns!

Életéért küzd Tücsi, a megégett kutya

A Tücsi névre keresztelt állatot két hete mentették ki állatvédők és tűzoltók egy váci tűzből. Láncra volt verve egy társával, így nem tudtak kimenekülni. A másik állat olyan súlyosan megégett, hogy a kórházban elpusztult,...

Tücsi vallomást tett Hajós Andrásnak

Sebestyén Balázs kiszúrta, hogy Tücsi elégedetlen, és természetesen azonnal rá is kérdezett. A gyorsan érkező válaszára azonban egyáltalán nem számított. Lali hitetlenkedett, ugyanis szerinte valami más oka van a nagy...

Hajós Andrást kizárták az erkélyre

Egy értelmiségi kirohanás fejtegetésével indult a történet, ami nem az erkélyen rekedéssel csúcsosodott ki. Hajós András felvilágosította Tücsit, hogy az adás előtt mindenkin végig mennek, és csak eztuán került terítékre Lali...

Húha! Lali valamit nagyon benézett

Gesztiék után Tücsiéken volt a sor. Először Lali próbálhatta ki az ő csapatából ezt a játékot. Tücsi pedig türelmetlenül várta a feladványt. És csak várta, várta és várta...

A sztárok egyre komolyabban veszik a lazulást Balázs nappalijában

Végre Sebestyén Balázs is megkapja a magáért szombat este! De, hogyan kerül a képbe Szellő István? Mire készül Istenes Bence Kiss Ramónával? Megmutatjuk, hogyan pörgetik fel magukat a játékra kész, győzelemre éhes hírességek...

VASTAG CSABA&TÜCSI: „Tomika a biztonságos hátterünk”

Szakított volna Tücsi és Csaba öccse, Tamás? A válaszuk határozott nem: éppen Tamás miatt képesek önfeledten táncolni a parketten.

Csabi és Tücsi betáncolta magát a döntőbe

Csabi és partnere ezúttal is kiváló teljesítményt nyújtottak, amit a közönség is értékelt. S, bár a zsűri hiányolta a szenvedélyt Csabiék tangójából, ők úgy érzik, egy nagyon bensőséges és őszinte produkciót nyújtottak.

Csabi bele tudott szeretni öccse barátnőjébe

Az első X-Faktor győztese nehezen ugyan, de két percre elhitette saját magával, táncpartnerével és természetesen a közönséggel is, hogy beleszeretett Tücsibe.

VASTAG TESTVÉREK: Szódásszifonnal lepték meg Tücsit

A gyanútlan lány épp a Szombat Esti Lázra készült Csabával, amikor a fiúk „rátámadtak”. Hiába menekült, végül mégsem úszta meg a hideg zuhanyt.

Vastag Csabi végre megtanult vezetni

Bár az első X-Faktor nyertesének már régóta van jogosítványa, a táncparketten eddig partnere volt kénytelen fogni a kormányt, de Tücsi szerint a második adásban megtört a jég és végre Csabi vezetett a parketten is.

CSABA ÉS TÜCSI: „Új oldaláról ismerjük meg a másikat”

Vastag Csaba öccse szerelmével alkot egy párt a Szombat Esti Lázban. Tücsi szerint Csaba szorgalmas, és nagyon akar győzni, de a próbák alatt azért nevetésre is bőven jut idejük.

Labdarúgókra voskoltak a szépségek

Freire Szilvi, Polgár Kriszta és Tücsi kiválasztották a VB legjobbját, legalábbis külső alapján.

Egzotikus külsejű sztárok hazánkban

Onyutha Judit, Tücsi, Pákó, Luanda és Alexis: vajon hogyan érvényesülnek Magyarországon?

Aryee Claudia elvetette a fehér ruhát

Tücsi életében először fogja megtenni, mégsem ragaszkodik a hagyományokhoz.

Exkluzív videónapló a bombázótól!

Aryee Claudia, azaz Tücsi elindult a Miss Intercontinentalon, ahol latin-amerikainak nézték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való