Celebklub

Sztár-lagzi: bekötötték egy újabb hollywoodi sztár fejét!

rtl.hurtl.hu

2017. június 12. 14:57

Újabb nagy kedvencünk állapodott meg, ráadásul egy csodálatos olaszországi birtokon hangzott el a boldogító igen, megannyi híresség szeme láttára! Kíváncsi vagy, melyik gyönyörű színésznő kelt el?

A csodálatos Jessica Chastain, a vörös szépség, aki egyre fontosabb tagja az A-listás hollywoodi sztároknak, és akit a kritikusok és a közönség is egy életre a szívébe zárt, nagy napon van túl! Öt év után úgy döntöttek párjával, Gian Luca Passi de Preposulóval – aki amúgy 6 évvel fiatalabb a 40 éves színésznőnél –, hogy végleg összekötik az életüket, és összeházasodnak.

A nagy ünnepségre az elmúlt hétvégén került sor Olaszországban! Valószínűleg nem kellett sokat gondolkodniuk a helyszínen, hiszen férje egy igen elismert – mondhatni nemesi – család tagja, akiknek megannyi csodás kastélya van. Így nem meglepő módon a pár az egyik családi birtokon, Trevisóban tartotta az esküvőjét.


A csodálatos olasz villa már az 1800-as évek óta van a Passi de Preposula család tulajdonában, ami nagyjából egy órára található Velencétől.

Olyan ismert sztárok voltak hivatalosak az eseményre, mint például Anne Hathaway, Emily Blunt vagy éppen Chastain jóbarátja, és Zero Dark Thirty-s kollégája, Edgar Ramirez.


Noha, a színésznő próbál minél kevesebbet beszélni a személyes életéről, azért az Instagramján is találni képeket a férjéről, sőt egy-két alkalommal azért interjúkban is elengedte magát:
 

„Csodálatos érzés, amikor a karriered és a magánéleted is nagyon jól alakul!”

 


Annak ellenére, hogy Chastain többször is kijelentette, kollégával nem hajlandó járni, azért annyira nem ment messzire a párválasztáskor, hiszen férje a divatszakmában dolgozik, és meglehetősen sok hírességet ismer. Korábban az Armani PR vezetője volt, most egy francia divatmárkánál dolgozik.

Alig várjuk, hogy a gyönyörű páros legszebb napjáról több képet is láthassunk! Addig is pedig gyönyörködhetünk a színésznőben, aki legutóbb Cannes-ban hódított, ahol ő is a zsűri tagja volt!
 

Forrás: People

#Celebklub#RTL Klub#rtl#jessica chastain#esküvő#lagzi#képek#színésznő

Címlapról ajánljuk