Műsorújság
RTL Most

Jessica Chastain mindent Tom Cruise-nak köszönhet?!

A szépséges színésznő legalábbis azt állítja, hogy ha nincs az akciófilmek sztárja, akkor ma az ő nevét sem ismernék annyian, sőt nem egy jelentős dologtól eshetett volna el! Miről is van szó? Eláruljuk!

A vörös színésznő a független filmek királynőjének számított még pár éve, hiszen olyan művekben szerepelt, mint Az élet fája, aztán A segítség című filmmel megkapta élete első Oscar jelölését, ezzel pedig úgy tűnt, Chastain a drámai műveknél marad.

Ám a színésznő inkább egy drámai akciófilmbe vágott bele, aminek köszönhetően megkapta a második Oscar-jelölését is és a terroristák üldözőjének szerepében pedig végre még szélesebb körben is megismerhették a nevét!

Azt azonban kevesen tudják, hogy a Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza majdnem Jessica Chastain nélkül készült el, ugyanis a színésznő - aki anélkül, hogy olvasta volna a dráma forgatókönyvét igent mondott Kathryn Bigelow filmjére - már leszerződött a Feledés című filmre, aminek főszereplője Tom Cruise volt!

Így a vörös szépség kénytelen volt Cruise-nak magyarázkodni és meggyőznie, arról, hogy bár nagyon örülne, ha együtt dolgoznának, ez a másik alkotás elég fontos lett számára. A színész pedig elengedte Chastaint, sőt állítólag csak az ő befolyása miatt bonthatott szerződést végül a színésznő.

„Ő a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam, hihetetlen és nagyon hálás vagyok neki a mai napig!” – nyilatkozta Jessica Chastain, aki hozzá tette, reméli nem esett el, annak a lehetőségétől, hogy egyszer tényleg együtt dolgozhassanak Criuse-zal.

A Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza című film pedig bezsebelt egy Oscar-díjat és közel 132 millió dolláros bevételt hozott világszerte!

Forrás: vanityfair.com
Képek: Instagram, Tumblr.com

Legnézettebb videók