Celebklub

Különlegesebbnél különlegesebb anyák napi meglepetések sztárjainktól!

rtl.hurtl.hu

2017. május 8. 13:38

Megható üzenetekkel, könnyfakasztó gondolatokkal és hatalmas meglepetésekkel készültek kedvenc hírességeink az anyák napjára.

Május első vasárnapja az édesanyákról szól. Ilyenkor különösen fontos, hogy az ember megköszönje azt a sok szeretet és gondoskodást, melyet édesanyjától kapott. Természetesen hírességeinkkel sincs ez másképp. 

Tóth Gabi és Tóth Vera egy gyönyörű dallal köszöntötték szeretett édesanyjukat. 



Puskás Peti is meglátogatta édesanyját és ezt egy vicces felvétellel örökítette meg. Ráadásul épp erre a napra esett szüleé házassági évfordulója is, úgy hogy duplán ünnepelt a család.



Kovács Dóri és ByeAlex is egy tündéri üzenetet osztott meg közösségi oldalán a jeles nap alakalmából:

„Jó volt a ma körbenézni az utcán, benézni autókba, mindenki az Anyukájával, Nagymamajával töltötte a napot... Én is velük voltam, de nem engedik kitenni a képet, mert azt hiszik, már nem mutatnak jól! Nekem ugyanolyan szépek, mint 25 éve! Talán ezért a fotóért nem lesz harag. Sok boldogságot kívánok minden édesanyának!”


„Ezzel az elegáns fotóval köszönöm meg anyukámnak, hogy mindig hagyta, hogy álmodozó kölyök legyek. Tudom, hogy tetszik ez az öltözék anya, ezért mentsd el a képet, mert nem sokat fogsz a továbbiakban sem így látni engem majd. Továbbá sok puszi minden anyukának,Nagyinak, és jövendőbeli édesanyának is.”



VV Mici és VV Krisztián is kirukkolt. A szőke szépség állatkertbe vitte anyukáját, hogy együtt töltsenek egy napot, Krisztián pedig egy gyönyörű virágcsokorral mondott köszönetet.

 


Nádai Anikó egy kiskori képpel lepte meg rajongóit, ezzel mondott hálát anyukájának.

 


A Fókusz Pluszban további sztáranyukák nyilatkoznak az ünnepről, ráadásul olyan édesanyák is megszólalnak, akiknek gyermekeit egy egész ország ismeri! 

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#nádai anikó#kovács dóri#vv mici#vv krisztián#byealex#puskás-dallos peti#fókusz plusz#anyák napja#ünnep#szeretet#meglepetés

Címlapról ajánljuk