Celebklub

KLIPPREMIER! – Tovább dübörög a Ham ko Ham és a Jaggers!

rtl.hurtl.hu

2017. április 3. 12:42

Nem hiába, a 2016-os X-Faktor a zenekarok éve is volt. A fiatal tehetségek azóta is keményen megdolgoznak a sikerért, aminek meg is van az eredménye. Itt vannak az új dalok! Mutatjuk!

Mind a két zenekarról elmondható, hogy hatalmas erővel robbantak be a tehetségkutató válogatójára, és felejthetetlen pillanatokat szereztek a mentoroknak, és a nézőknek egyaránt.

A srácok azóta sem tétlenkednek, két fellépés között minden erejükkel azon dolgoztak, hogy elkészüljön legújabb daluk, és videoklipjük. A Jaggersnek például szurkolótábora is akadt, Dmitrij személyében, aki egy igen kedves fotóval biztatta és reklámozta a zenekar klippremierjét.

 

 

És íme a várva várt dal!

„Kedves Mindenki! Nagy örömünkre szolgál, hogy elkészült és bemutathatjuk NEKTEK az első saját klipünket, "Bandáztunk" címmel. Az elmúlt pár hónapban rengeteget köszönhetünk szintén NEKTEK, amiért nagyon hálásak vagyunk. Külön köszönet illeti Dani Pé-t és Teknős Gábort, akik segítettek leforgatni. Lombos úrnak is hatalmas köszönet jár, aki a dalszövegért felelős, az Y Sound-nak a felvételért, keverését és masteringért. Köszönjük a munkáját és a szereplését Molnár "Molny" Gábornak, Bodony Barbara-nak és Kata Szekeres-nek. A statiszták fantasztikusak voltak. Nagyon jól szórakoztunk a forgatás alatt. Szabados Mártonnak és Abony Város Polgármesteri Hivatalának is köszönjük a helyszín biztosítását. És talán a legnagyobb köszönet Szebeni Zoltánnak jár, aki nélkül ez nem valósulhatott volna meg. Dolgozunk tovább, nem állunk meg. Jönnek az újabb dalok, klipek, kislemez. Szóljon a Rock és találkozzunk a koncerteken.” 
 

Csakhogy még több örömhírrel szolgáljunk: a Ham ko Hamnak is megjelent a legújabb daluk, melyből egy humoros videó is készült. A klipben többek között ByeAlex is szerepet kapott, aki nagyon drukkol a srácoknak.

„Managerem, barátom Tóth G. Zoli írt egy dalt egykori mentorált csapatomnak a Ham ko Hamnak, én pedig közreműködtem a szövegírásban; na meg tekerek is a klipben!” 
 

Ne feledjétek, az X-Faktor előválogatói már elkezdődtek! Ha érzed magadban az erőt és a tehetséget, te is jelentkezz!

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#klippremier#új dal#ham ko ham#jaggers#byealex#X-Faktor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk