Celebklub

Figyelem! – Nagy bejelentést tett az X-Faktor zenekara!

rtl.hurtl.hu

2017. március 14. 10:37

A tehetségkutató válogatóján elementáris erővel robbant be a Jaggers - akkor még The Crossroads. A fiúk az első Élő Show végén búcsúztak a versenytől, de ez nem szegte kedvüket, azóta is zenélnek, sőt épp egy hatalmas meglepetésre készülnek!

Nem tudjuk elfelejteni a zenekar első produkcióját, ugyanis felszántották a színpadot. A mentorokból is kitört a lelkesedés, annyira, hogy Tóth Gabi egyszerűen kijelentette, hogy viszi őket az Élő Show-ba.

A banda sikere azóta is töretlen, amit a tehetségnek, és az alázatosságnak is köszönhetnek. Szeleczki Dávid, a Jaggers énekese szerint az a jó előadóművész, aki megfontoltan és keményen dolgozik.

„A jó előadóművész az az ember, aki nagyon nagy alázattal dolgozik, és nagyon megfontoltan. Aki érvényesülni szeretne itt most Magyarországon, csináljon egy olyan populáris dalt, ami megfogja az embereket. Mi mint zenekar, kicsit próbálunk hűek maradni a mi stílusunkhoz, viszont, hogy tudjunk érvényesülni, hogy bennünk legyen az X, próbáljuk beleadni kicsi mai dolgokat is.”


A fiúk élvezik a népszerűséggel járó ismertséget, és egyelőre éjjel-nappal koncerteznek, és hatalmas bulikat csapnak.

 

 

Ma reggel pedig egy nagy bejelentést osztottak meg közösségi oldalukon, melynek a rajongók igencsak örülni fognak! Nézzétek:

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#bejelentés#Videó#klip#dal#jaggers#X-Faktor#tehetségkutató#mentorok#tóth gabi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk