Celebklub

Nagyot üt Tóth Andi legújabb videója! Nézzétek!

rtl.hurtl.hu

2017. március 7. 10:13

A 2014-es X-Faktor győztese sokszor hallatja a hangját a rajongók nagy örömére. Legutóbb például egy olyan spontán dalocskát osztott meg közösségi oldalán az énekesnő, ami igencsak hatalmasat szólt. Mutatjuk!

Tóth Andi nemrég töltötte be 18. életévét, amit ehhez méltóan jól meg is ünnepelt, mint kiderült, több mint száz fővel. Az énekesnő időközben a színészkedést is kipróbálta, hatalmas sikerrel, ugyanis már el sem tudnánk képzelni az RTL Klub nagysikerű sorozatát, a Válótársakat Noémi nélkül, akit Andi alakít hétről hétre.

 
 

 

A sok tennivaló között az énekesnő rajongóiról sem szokott megfeledkezni. A 2014-es X-Faktor győztese közösségi oldalán többször osztott már meg olyan posztokat, amit ő maga készített. A legutóbbi videóban például egy spontán dalocskával lepte meg követőit, akik kitörő örömmel fogadták a felvételt. Hallgassátok csak!

Nemrég ért véget a Válótársak második évada. A záróepizód rengeteg izgalmat tartogatott a nézőknek, mint például Noémi karaktere, aki épp egy óriási szülinapi partira készült, ami - hát hogy is mondjuk - igencsak botrányosra sikerült.

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#énekesnő#színésznő#Videó#tóth andi#X-Faktor#Válótársak#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk