Celebklub

Adele nem viccelt! – Élő adásban törte ketté saját Grammy-díját!

rtl.hurtl.hu

2017. február 13. 11:23

Míg itthon sztárjaink a Story Gálán ünnepeltek, addig a világ másik végén, Los Angelesben megtartották az 59. Grammyt, mely igen megható és megrázó pillanatokat tartogatott…

Az idei eseménynek házigazdája James Corden volt, a híres Carpool Karaoke műsor remek sofőrje, akiről már rég tudjuk, nemcsak a humora jó, hanem a hangja is. Így az erős kezdés sem maradhatott el, James ugyanis hasra esett a lépcsőn, persze csak szimplán viccből, de rappelt és kocsikázott is, aminek mindenki kifejezetten örült.

 

 

A folytatás sem volt kevésbé izgalmas! A kíváncsi szemek Adele-ra és Beyoncéra szegeződtek, nem lehetett tudni, melyik énekesnő viheti haza Az év albumának és Az év énekesének járó Arany Gramofont.

Az est legnagyobb esélyese a gyönyörű Beyoncét volt. A popdíva a terhessége bejelentése óta most lépett fel először, és minden tekintetben ellopta kolléganői elől a show-t. Az énekesnő talpig aranyba öltözve szinte elvarázsolta a nézőket. Beyoncét kilenc kategóriában jelölték, de csak két díjat – A legjobb urban contemporary album, A legjobb videoklip – söpörhetett be.

 

 

Végül Adele volt az, aki szinte mindent vitt a 2017-es Gremmy-gálán, és mikor megkapta Az év legjobb albumának járó díjat, nemes egyszerűséggel kolléganőjének ajánlotta. A brit énekesnő teljesen kifakadt, nem akarta elhinni, hogy nem Beyoncé korongja, a Lemonade lett a győztes.

„Szerintem, ez az ő éve volt! Mi a fenét kellett volna csinálnia, hogy ő nyerje meg Az év albuma díját?” 
 

Hogy kifejezze szeretetét, háláját és csodáját, Adele fogta magát és kettétörte a saját díját. Nézzétek! 

 

 

A vasárnapi gála legizgalmasabb fellépője Lady Gaga volt, aki a Metallicával lépett színpadra. Az énekesnőt idén nem jelölték díjra, „cserébe” viszont ő énekelhetett a Super Bowl félidejében. 

 

#Grammys

A video posted by Lady Gaga (@gagadaily) on

forrás/képek: Independent, Instagram, Tumblr, The GRAMMYs
#Celebklub#díjátadó#gála#győztesek#énekesnők#beyoncé#Adele#grammy-díj#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk