Celebklub

Túl van a nehezén – Már lábadozik a Barátok közt színésze!

rtl.hurtl.hu

2017. február 1. 10:33

Tombol az influenza, így a fránya betegség kedvenceinket sem kerüli el. A Mátyás király tér Tóbiása is beleesett egy csúnya megfázásba, de úgy tűnik, szerencsére aggódásra nincs okunk.

Most, hogy a megfázásos időszak kellős közepében vagyunk, és számtalan vírus kering körülöttünk, nem csodálkozunk azon, hogy lassan mindenkit ledönt a lábáról. Legutóbb Józan Laci, a Barátok közt egyik színésze közösségi oldalán számolt be arról, hogy sajnos őt is utolérte a kór.

„Engem is utolért ez a fránya megfázás. Gyógyteákkal felszerelkezve érkeztem a Pinceszínházba, hiszen nincs megállás, ma este Tartuffe-ot játszunk. Gondoljatok rám, és küldjetek energiát.” 
 

 

 

A színészről köztudott, hogy nagyon odafigyel magára, egészségesen él, sokat mozog és az étkezésére is odafigyel. A színészi munka sokszor hihetetlen állóképességet kíván, így sporotlás nélkül nem is lehetne bírni igazán, emellett az immunrendszert is erősbíti. Valószínű ennek is köszönhető, hogy Laci gyorsan túl lett a nehezén, és nem kellett napokig otthon feküdnie.

 

 

A rengeteg gyógytea, vitamin megtette hatását, ugyanis ma már munkába állhatott a színész. Gyógyulásáról meg is osztott egy fotót, melyen épp a Barátok közt stúdiójában, Hajnal Janival közösen pózol.

„Nincs megállás! Mi már a stúdióban vagyunk Kristóffal, vagyis Hajnal Janival, és készülnek az új részek! Szép napot Nektek, és ne aggódjatok, már jobban vagyok.” 
 

 

 

Hajnal Jani és Józan László a sorozatban éppen egy igen nagy kalandon vannak túl. Ha érdekel, mi történt Tóbiással és Kristóffal, nézd meg a Barátok közt emlékezetes jelenetét!

Kattints a videóra!

forrás/képek: Facebook

#Celebklub#RTL Klub#rtl#betegség#influenza#megfázás#színész#forgatás

Címlapról ajánljuk